Indigo hotel avajaiset * opening party 
 


 
Vapputunnelmiin siirrytään näillä Indigo-hotellin avajaiskuvilla. Vappuviikon juhlaan hotelli oli koristeltu ilmapalloin ja serpentiinein.
 
Helsingin Bulevardille on hiljattain avattu uusi kansainvälisen Indigo-ketjun boutiquehotelli. Olin Siipan kanssa avajaisissa pari päivää sitten. Tutustuin myös huoneisiin, mutta niissä oli sen verran avajaisvieraita tutustumassa, etten saanut tungoksessa kunnon kuvia. Modernien hotellihuoneiden seinillä oli Pietari Postin kuvittamat tapetit ja somisteena Minna Parikan kenkiä (tiedän ainakin yhden bloggaajakaverin, jonka mieleen tämä erityisesti olisi!), kylpyhuoneessa Avedan kosmetiikkaa ja joka huoneesta löytyi myös Nespresson kapselikone. Leveät sängytkin näyttivät houkuttelevilta.
 
Söimme Indigon ravintoloiden loihtimia maukkaita pikkupaloja ja siemailimme Bollingerin shamppanjaa. Jos Bollinger kelpaa James Bondille, on se kyllin hyvää myös minulle... Siippa kiinnitti sisäpihan terassilla huomiota Bollinger-tyynyihin ja alkoi haaveilemaan James Bond-tyylistä pikku parvekkeellemme. Ehkä Siippa saakin tänä kesänä sisustaa parvekkeen.

Iloista vappua, toivottavasti ainakin huomiseksi saadaan kaunista säätä eikä lumimyrskyä!

Few photos of opening party of the latest hotel in Helsinki. Indigo boutique hotel has opened in Punavuori, one of my favorite neighborhoods in central Helsinki.

Rooms are modern and have several Finnish design details from wall papers to coffee cups. Every room has a Nespresso capsule machine, free snacks & a tempting looking bed.
 
I attended grand opening wiht Husband, we spent few hours chelcing the hotel, sipping Bollinger, James Bond's signature Champagne and nibbling hors d'oeuvres.

6 kommenttia :

 1. Oi miten upeat nuo värikkäät kukkakorit :) suunnittelen juuri takapihaa niin nuo toisivat kivaa piristystä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän parvekkeemme on niin pieni, että aina katselen tuollaisia näppäriä vaihtoehtoja kukkien esillepanoon.

   Poista
 2. Houkuttelevan näköisiä kuvia !
  Hauskaa vappua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa vappua Anneaulikki!

   Poista
 3. KÄÄÄÄÄK.....somisteena Minna Parikan kenkiä!!!!! Tuonne on päästävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa! Arvasin, että innostut!!!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.