Mukana Nelkytplus-yhteisössäTarkkasilmäisimmät ovat ehkä jo huomanneetkin uuden 40+ -bannerin sivupalkissa. 40+ -kuvaa napsauttamalla pääset jatkossakin suoraan Nelkytplus-sivuille.
Liityin lifestylebloggaajana upouuteen yli nelikymppisten bloggaajien / somettajien Nelkytplus-yhteisöön tällä viikolla.
40+ -yhteisö on Suomen ensimmäinen kyseiselle ikäryhmälle suunnattu viihdyttävä, elämyksellinen ja hyödyllistä sisältöä tuottava mediakanava. 40+ on paitsi nettisivusto, niin myös laaja facebookissa, instagramissa ja muissa sosiaalisissa kanavissa toimiva verkosto.Yhteisössä on mm. lifestyle-, tyyli- ja ruokabloggaajia. Blogien osoitteet pysyvät samoina kuin aina ennenkin, eli voit edelleen seurata Lumoa bloggerissa, mutta halutessasi löydät saman ikäluokan bloggaajia yhdestä osoitteesta.
Meitä aikuisbloggaajia on vuosi vuodelta enemmän, bloggaaminen ei todellakaan ole enää vain teinityttöjen harrastus. Bloggaaminen, omien kokemusten ja elämäntapahtumien jakaminen on levinnyt kaikkiin ikäluokkiin. Me keski-ikäiset olemme keskenämme eri elämäntilanteissa ja kiinnostuneet eri asioistakin, mutta silti elämänkokemus ja ikäkauteen liittyvät ilot ja ongelmatkin yhdistävät meitä. Ja vaikka yhteisön sisällöntuottajat ovat 40 vuotta täyttäneitä,  ovat kaikki ikään ja sukupuoleen katsomatta lämpimästi tervetulleita seuraamaan 40+ yhteisöä! Sisällöntuottajien aiheista löytyy varmasti jatkuvasti kaikenikäisiä kiinnostavia aiheita.
Joukkoon muuten kaivataan etenkin aikuisia miesbloggaajia. Oletko sinä sellainen tai tunnetko miehen, jolla on kiinnostava, vakiintuneen lukijakunnan saavuttanut blogi? Aihealueena voi olla mm. hyvinvointi, terveys ja liikunta, ruoka, muoti ja kauneus, matkailu, työ ja oma talous, ihmissuhteet, kulttuuri, sisustus ja design, piha ja puutarha, muut harrasteet sekä kaikkia elämänalueita koskettava 40+ lifestyle.
I have joined a  Finnish 40+ blogger/social media community. My blog address will remain the same as before.

5 kommenttia :

 1. Onnea yhteisöön pääsemisestä! Mahtava juttu, että meidän ikäisillä on nyt tämä uusi koti. Olen ylpeä,että kuulun tähän joukkoon ja mikä mukavinta, niin löytyy uusia blogeja seurattavaksi!

  VastaaPoista
 2. Onnea yhteisöön pääsemisestä! Mahtava juttu, että meidän ikäisillä on nyt tämä uusi koti. Olen ylpeä,että kuulun tähän joukkoon ja mikä mukavinta, niin löytyy uusia blogeja seurattavaksi!

  VastaaPoista
 3. Ylpeänä kuulun myös minäkin ryhmään. Mahtavaa kun tällainen yhteisö perustettiin.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun olet mukana myös <3 meillä on syntymässä kiva yhteisö :)

  VastaaPoista
 5. Tästä tulee kivaa. Upeaa viikkoa Lumo <3

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.