Pyhäpäivän syntinen aamiainen * A sinfully good breakfast

 


Olette ehkä huomanneetkin, olen viime aikoina hullaantunut aamiaisiin. Hyvällä aamiaisella pärjää yleensä hyvin iltaan asti.

Olen huono lähtemään brunssille, niin kivoja kuin ne ovatkin kun pääsee valmiiseen pöytään istumaan. Brunssien sijaan teen viikonloppuisin muutaman lajin aamiaisen, jossa saa olla niin silmän ruokaa kuin ihan vatsan täytettäkin. Yleensä terveellistä, mutta välillä aamiaisella on ollut vähemmänkin terveellisiä vaihtoehtoja.

Banaaniohukaisia (tai plettusia, kuten me niitä kutsumme) olen tehnyt parillakin reseptillä, jauhottomista terveyspletuista jauhoversioihin.

Tämän helatorstain aamiaisannoksen "syntisyyttä" lisää lusikallinen mansikkacurdia. Turkkilaisessa jugurtissa on kuitenkin proteiinia ja mustikoissa antioksidantteja... Herkkuaamiaisen sijaan näitä voi tarjota myös jälkkäriksi.

 
 
I love brunch, but still I usually prefer to stay home and have a relaxed weekend breakfast before heading out.
 

Generally our breakfasts are healthy, but sometimes I just want to indulge; banana pancakes and strawberry curd made a fantastic, if not the healthiest breakfast. Well, I added yoghurt for protein and blueberries for antioxidants... does that count?

6 kommenttia :

  1. Kateus on kans synti ja sitä koen nyt kun näen sun aamiaisen. Itse kiirehdin täällä koulun juhlaan ja hävettää ihan myöntää, että vatsaani sain vain riisifrutin.
    Aurinkoista herkkulauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä aamiainen on jo toissaviikkoinen. Tänään taidan kyllä syödä jotain terveellisempää aamiaiseksi. Aurinkoista päättäjäispäivää!

      Poista
  2. Nams....katsoin tämän postauksesi vasta nyt ja vaikka olen koko päivän ahminut herkkuja lakkiaisissa alkoi nyt tehdä mieli banaanilettuja....mums!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kotona on banaaneja, voit tehdä aamiaiseksi.

      Poista
  3. On kaunis kattaus! Ja mitkä aterimet - mitä sarjaa mahdollisesti? Ruokakuviin - ja -kuvauksiin olen metsästämässä juuri tuon näköisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhat aterimet ovat eripariset, kirppareilta ostettu. Ainakin noita miltei samanlaisia haarukoita on paljon eri paikoissa parilla eurolla.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.