Ferrari-ajelua ja muuta sunnuntaipuuhaa * Ferrari drive and other Sunday moments

 




 Sain jokin aika sitten kutsun Elämyslahjoilta tulla kokeilemaan Ferrarilla ajoa. Punaisella paholaisella ajaminen kuulosti mielestäni ihan kivalta, mutta tiesin jonkun jonka mielestä se olisi aivan mahtavaa!
 
Siispä sunnuntaiaamuna sähäkän punaisen Ferrarin rattiin hyppäsi minun sijaani Siippa, joka sai ajaa autolla Herttoniemessä ja lähiympäristössä. Kuului vain moottorin räyhähdys, kun hän hävisi kaasua painaen näköpiiristä Itäväylälle. Vaikka autolla piti tietysti ajaa nopeusrajoitusten mukaan, oli ajo kuitenkin ollut mahtava kokemus.
 
Olin iloinen, että olin saattanut tarjota hänelle tämän kokemuksen, hänelle se merkitsi paljon enemmän kuin se minulle olisi antanut. Ajan päivittäin, mutta minulle autolla kuin autolla ajaminen on kuitenkin enimmäkseen paikasta toiseen liikkumista, miehille Ferrari-ajelu taitaa tosiaan olla yhden unelman täyttymys! Facebook-kommenttien ja kavereiden puhelujen perusteella voi vain todeta, että tällainen lahja olisi monelle miehelle mieluinen! Seuraava mahdollisuus Ferrari-ajeluun Helsingissä on syyskuussa.
 
 
I got an offer from Elämyslahjat to come and test drive Ferrari. It sounded good, but I knew someone special who would appreciate the experience even more.
 
So on Sunday Morning Husband jumped behind the wheel of shiny red Ferrari. Even though he of course had to follow the speed limits, it was a great experience for him. His friends seemed to envy him, so I bet a Ferrari drive could be a great gift for most men.
 
 
 

 
 
Ajelun jälkeen menimme Birgittaan kahville ja jaoimme ihanan brownien. Sää oli erittäin  tuulinen, joten istuimme sisällä, mutta lomalla lämpimämmällä kelillä terassille tulee varmasti pyöräiltyä istuskelemaan auringossa.
 
 
After ther Ferrari spin we headed to central Helsinki and had coffee and a shared brownie at Birgitta by the sea.





 
Kahviteltuamme teimme kävelykierroksen Eirassa ja Ullanlinnassa. Päivä oli kauniin aurinkoinen, mutta kyllä asteita saisi olla jo enemmän.
 
Later we took a walk nearby. It was sunny but very windy! I am hoping for warmenr weathers already.
 
 
 
Birgittaan menimme alun perin hampurilaisille, mutta keittiö oli aamupäivällä vielä kiinni. Teinkin hampurilaiset kotona illemmalla. Ranut teen aina uunissa, öljyä tarvitaan vain murto-osa upporasvassa kypsentämisen sijaan ja maku on silti vähintään yhtä hyvä.
 
For dinner I made hamburger and oven baked fries. I never fry my fries, baking them in oven saves los of oil and the result is as delish.


5 kommenttia :

  1. Nyt täytyy kyllä sanoa, että olipa varmasti aikamoinen kokemus! Sitä ei jokapoika pääsekään Ferrarin rattiin!!!

    Ja noi hampparit - nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Ferrarilla ajo taitaa olla aika monen pienen ja isoimmankin pojan unelma. Siippa oli ainakin aivan innoissaan ajon jälkeen.

      Poista
  2. Wau, ymmärrän kyllä heitä jotka haaveilevat Ferrarilla ajamisesta. Onhan siinä varmaan jotain kiehtovaa. Ja se moottorin jylinäkin... Kiinnostavia rakennuksia olet kuvannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä moottori rähähti aika hyvin kaasua painaessa....

      Eirassa on kauniita rakennuksia, olen tainnut ottaa samoista taloista useaan otteeseen kuvia.

      Poista
  3. Ferrari kokemus oli varmaan todella upea kokemus. Siippaa näyttää kuvissa kovin keskittyneen onnelliselta... :)
    Vanha Eira on kaunis ja taitaa itselläni oli kuvia juuri samoista taloista.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.