Tulihan se sielä * Finally!





 
Vihdoin loma! Silti kesäloman alku tuntuu jotenkin epätodelliselta, kun säätkin ovat mitä ovat, eikä kunnon kesäfiiliseenkään ole ehtinyt edes päästä.
 
Olin ajatellut lähteä töistä ajoissa perjantaina iltapäivällä, mutta niin vaan tehtävää riitti ja vastasin asiakkaan puheluun toimistolla vielä vartin yli viisi. Puhelun jälkeen kyllä nauhoitin vastaajaan viestin, jossa kehotin kääntymään työasioissa kollegan puoleen seuraavan viiden viikon ajan.
 
Illalla syötiin hyvin ja nautittiin lasilliset hyvää punaviiniä ruoan kanssa liman aloitukseksi. Ja juotiinhan me Dry martinitkin, kuten instan seuraajat tietävätkin.
 
 
Finally vacation!
 
Started it with a Dry martini and a good steak salad dinner.
 
 
 



 
Lauantaiaamu alkoi banaanipannareilla ja tuoreilla mansikoilla. Sitten suunnattiin keskustaan asioille. Levantista Bulevardilta haimme kehutut, raikkaat minttu-sitruunajuomat. Ruokakin näytti todella herkulliselta, sovimmekin Siipan kanssa käyvämme lounaalla joku päivä lomani aikana.
 
Pride-kulkue oli jo mennyt menojaan, mutta värikkäitä vaateinstallaatioita oli Espan puistossa vielä.
 
Kapusimme muotibloggaajien lempipaikalle, Tuomiokirkon tasanteelle. "Muotikuvista" ei tullut oikein mitään, tuuli tuiversi hiukset uusiin ulottuvuuksiin ja turistit kiukuttelivat taustalla, kun kirkko oli vihkimisten takia turisteilta suljettu lauantaina.
 
 
On Saturday we headed to downtown. Pride parade had passed by already, but colorful garment insallations were hanging over Esplanad park to celebrate Pride.
 
I am rarely in photos as I usually take all photos (and most photos of me are taken by me either with remote control or via mirror). This time I asked Husband to take few pictures of me. In most of them my hair was funnily tossed because it was pretty windy.
 
 
 

 
 
 

Lisää harvinaisia kuvia, joissa minä näyn. Ne otettiin illalla Hesperian puistossa, ennen illallista Sognossa. Olemme olleet ravintolassa pari kertaa juhlissa, mutta emme illallisella. Nyt tämä puute tuli korjattua. Trattorian italialainen ruoka oli todella hyvää ja hinta-laatusuhde kohdillaan.
 
Onko teillä lomat jo alkaneet?
 
 
In the evening we headed to Trattoria Sogno in Töölö, Helsinki and had a really good dinner.
 
Are you already on summer vacation?

10 kommenttia :

  1. Niin kauniit kuvat! Esteetikkona nautin valtavasti! :) Aistin hyvin tunnelmasi, itse vielä odottelen 3 viikkoa loman alkuun... :)Toivotan sinulle upeaa ja rentouttavaa lomaa ja odotellaan ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne parhaat kelit taitavat ollakin vasta loppukesästä, joten hyvään aikaan lomasi varmasti on.

      Poista
  2. Ihana lomafiilis kuvissa! Täällä hoitovapaalla ja siinä sivussa työtä tekevällä ei varsinaista lomaa ole, ehkä sitten kun mies jää lomalle, niin itsellekin tulee lomafiilis. Aurinkoista ja rentouttavaa lomaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä mies on miltei koko kesän töissä ja päivystää viikonloppujakin, mutta olen hänen freelance-kuvioihinsa tottunut ja kehittelen tekemistä niihin päiviin kun hän on töissä.

      Poista
  3. Sun tunnelmat näyttää hyviltä.,nauti lomasta ja fiilistele. Sitä aion tehdä itsekin lomallani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän lomaan kuuluukin varmasti paljin fiilistelyä ihan kotikaupungissa. Helsinki on kuitenkin mahtava kesäkaupunki, joten on ihan kivaa vaellella vapaana Helsingin katuja.

      Poista
  4. Voi jestas taas näitä sun kuvia, kuvat joissa maissikin, täydellisyyttä jokaista piirtoa myöten. Ihania kuvia sinusta myös ja kivasti hiukset.

    Upeaa lomaa ja nyt sitten lepäät kunnolla, jotta jaksat lomailla. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime yönä tempaisinkin 10h unet, nyt olen virkistynyt lomailemaan!

      Poista
  5. Ihania loman aloitus tunnelmia :) Tuuli voi hyvin tuivertaa tukkaa....sopii sinulle!
    Nyt viisi seuraavaa viikkoa lomaa ja lepoa oikein kunnolla. Kunhan et unohda meidän kamerakurssia.... :D

    VastaaPoista
  6. Oikein hyvää ja herkullista lomaa!
    p.s. Luen postauksia Bloglovinin kautta reissun jälkeen ihan väärässä järjestyksessä, joten kommentiti tulee vähän hassussa järjestyksessä.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.