Kukkeinta aikaa * In full bloom






 

 
 
Yleensä en osta leikkokukkia toukokuulta elokuun loppuun. Luonnossa, parvekkeella, pihalla ja puistoistoissa on kukkaloistoa riittämiin. Tällä viikolla poikkesin kuitenkin tavoistani, kun muistin kukkakaupan lahjakortin, jonka käyttöaika oli juuri umpeutumassa. Viidelläkympillä sai kymmenen pionia, jättileikkohortensian, nipun liljoja sekä parvekkeelle kaksi krysanteemia ja atsalean.
I normally don't buy cut flowers between beginning of May and end August. Blooming nature, balcony, garden an dparks are generally enough for me. This week I recalled an soon expiriring gift certificate for a florist, so I made and exception. 50 € bought ten peonies, a huge cut hydrangea, bunch of lilies an dfor our balcony an atzalea and two chrysantemums.

8 kommenttia :

  1. Pionit ja hortensiat ovat aivan ihania. Rakastan liljojen ulkonäköä, mutta vitsit kun ne haisee niin pahalle, että oli pakko siirtää ne pianon päältä takapihalle.
    Oikein ihanaa ja toivottavasti myös aurinkoista viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liljojen tuoksu ei minua haittaa, tosin poistan niistä heteet, etteivät ne varistele hankalasti putsattavaa siitepölyä pöydälle, se miedontaa tuoksuakin mielestäni.

      Poista
  2. Aah taas näitä kuvia ja mikä nautinto tuo kuva, jossa vanha kartta ja vanhoja lääkepulloja. Upeita!

    Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhoja lääkepulloja olen saanut anopiltani ja kerran huusimme myös satsin Kotka-apteekin loppuunmyynnistä.

      Poista
  3. Pionit ovat niin kauniita :) Onneksi muistit käyttää sen lahjakortin! Itseltäni meni juuri vanhaksi yksi lahjakortti kun olin katsonut kuukauden vähän väärin....harmittaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus on joku lahjakortti unohtanut käyttää ja kyllä on harmittanut. Kotona on vielä yksi kiva lahjakortti ja siitä laitoin itselleni muistutuksen kalenteriin, että muistan käyttää hyvissä ajoin ennen sen umpeutumista.

      Poista
  4. todella kivoja kuvia :) ja ihana kuva myös sinusta noiden kukkien kanssa <3

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.