Ravintolapäivä 16.8.2015 | Restaurant day August 2015


  
 


 
Eiliselle ravintolapäivälle osui mitä.ihanin keli. Ihmiset istuivat piknikillä puistoissa ja hakivat lisää syötävää myyjiltä. Kiertelin Marjon kanssa Vanhan kirkkopuiston ja Kallion Karhupuiston ruokakojuja; bliniä, tapaksia, yakitoria ja ranskalaista mustikkakakkua tuli maisteltua. Ihmisiä oli paljon liikkeellä, kaikki hyvällä mielellä.

Yesterday's Restaurant day was sunny and warm. I and Marjo toured in two pop up restaurant areas in Helsinki and enjoyed tastes of international cuisine. 

7 kommenttia :

 1. Jösses ja postaus päätyi noihin kakkusiin, joita aloin tuijottelemaan, nam. Mahtavaa muuten että säät suosi, nyt saadaan nauttia kesäfiiliksestä. <3 Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ranskattaret olivat leiponeet valtavati kakkuja, niitä oli vielä runsaasti jäljellä myöhään iltapäivällä, vaikka kauppa kävi.

   Poista
 2. Hieno tapahtuma - ja onneksi ei tuollaista täällä päin ollut - olisi saattanut operaatio "kurinpalautus" joutua katkolle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö Ravintolapäivä ole Turun suunnalla suosittu vai onnistuitko vain kiertämään myyjät onnistuneesti? Meillä oli jopa omassa taloyhtiössä naapurin pyörittämä lohikeittokoju.

   Poista
 3. Kiitos seurastasi .... hyvin me vedettiin ja paljon hyvää tuli syötyä/maisteltua :) Oma postaukseni tulee vielä tänään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva iltapäivä, sääkin oli ihan fantastinen. Kyllähän me paljon ehdittiin maistella.

   Poista
 4. Hinnat näyttivät ainakin olleen kohdillaan...? Jätin viime ravintolapäivän väliin, kun tuntui menneen rahastukseksi tämäkin kiva! Sää oli kyllä upea, hienoja kuvia : )

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.