Viikon varrelta | During this week

 
 



Stockan Brooklyn-teemaviikot polkaistiin tällä viikolla käyntiin pressitilaisuudella ja muotinäytöksellä. Niina Kurkisen luotsaamaan muotinäytökseen menin suosiolla takariviin, kun jouduin poistumaan ennen näytöksen loppumista.

Muotinäytöksessä oli muuten ilahduttavasti myös selkeästi jo varttuneempia, mutta cooleja malleja! Tyyli ei ole vain nuorten yksinoikeus.



Department store Stockmann's Brooklyn theme week started with a press event and fashion show. I stood in the back, as I had to leave early.

I really liked that they had in the show also cool, stylish senior models. Style is not just for youngsters!
 
 

 
 

Samana iltana kävin myös upouudessa Lilla Roberts-hotellissa uusien Jaguarien lanseeraustilaisuudessa. Mukavahan sportti-Jaggessa oli istuskella ja haaveilla ajomatkoista Rivieralla sellaisen ratissa.


Törmäsin tilaisuudessa kollegaani toisesta yrityksestä. Hänet oli kutsuttu Jaguarin omistajana paikalle, mutta autolla kuulemma ei paljoa kuitenkaan tule ajettua... Jäin siemailemaan Veuve Cliquotin samppanjaa ja juttelemaan hänen kanssaan niin, että unohdin kuvata tilaisuudessa oikeastaan mitään.

Lilla Robertsissa on tyylikkäät julkisettilat, mutta muistikortilta löytyi vain yksi kuva, sekin vessasta! Täytynee käydä Siipan kanssa hotellin aulaloungessa cocktaileilla syksyn aikana tutkailemassa sisustusta paremmin.

Sitten syöksyinkin jo kohden Belgeä, jossa paikalla olivat Nelkytplus-bloggaajista Heli, Taru ja Maiju. Ja kappas vain, täältäkään ei siten ollut yhtään kuvaa. Joskus näinkin, yleensä kuvia on niin paljon, että niiden läpikäyminen on työlästä. Nyt oli niin vilkkaat keskustelut, että kamera unohtui kokonaan.
 
I usually take lots of photos in all events (and everywhere/every day), but realized I had taken only few photos during the evening. From Stockmann's I headed to Helsinki's newest luxury hotel Lilla Roberts hotel for the launch party of new Jaguar. There I met a colleague form another firm, chatted with him and sipped Veube Clicquot. I also sat in the cool sprort edition of Jaguar and dreamed of drives along Riviera  coastline. When I left the event, I realized I had taken only few photos.

I had one more event to attend, but didn't take any photos there eihter. I simply forgot while chatting with fellow bloggers
 
 
 

Espan puistossa on nyt syysistutukset. Sää taittuikin selvästi syyskuun alettua. Intiaanikesästä siirryttiin selkeästi syksyyn. Sorry, en ole syys- enkä talvi-ihmisiä. Hesarin torstaisessa kolumnissa toimittajan "pääkaupungin miljoonan ihmisen puolesta" kirjoittama toive lumesta lokakuun puolivälistä huhtikuulle ei totisesti ole minun toiveeni!
 
Fall is now in the air; autums flowers are planted in Helsinki's parks. I'm hoping for a long, warm fall as I am not a winter person.
 
 
 

Tuorepuuro, kun sen vihdoin vuosi sitten löysin, on ollut ihan lemppariaamiaisiani. Sitä voi varioida loputtomiin. Yläkuvassa on mustikkapuuroa, alakuvassa vesimelonituorepuuroa avokadon, itsetehdyn myslin ja suklaanibsien kanssa.

Entiseen verrattuna luen vähän aikakauslehtiä. Stockan uusi Brooklyn-teemainen Premium-heti oli vähän kuin hyvän naistenlehden ja blogin risteytys ja printtimediaa onkin ihan kiva selailla aamiaista syödessä.

Tällä viikolla olin myös vankilan muurien varjossa, siitä enemmän myöhemmin ja nyt olen matkalla Tukholmaan, enköhän matkasta tule raportoitua..

Iloista viikonloppua!
 
 
Overnight oats are my favorite breakfast. This week I made my oats with blueberries and watermelon.
 
This week I have also visited an old prison and now I am on my way to Stockholm. More about these later on.

8 kommenttia :

  1. Tapahtumarikas viikko! Belgessä oli kyllä niin kehno valaistus, että itsekin sain huonosti kuvia...Mukavaa Tukholman reissua!

    VastaaPoista
  2. Onpas sulla on kaikenmoista ihanaa tapahtumaa :) Mukavaa Tukholman reissua.

    VastaaPoista
  3. Onpas sinullakin ollut menoja, mutta kivoja sellaisia.
    Oikein mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Busy woman! En minäkään saanut Belgestä kuin pari kuvaa.

    VastaaPoista
  5. Monta tapahtumaa yhdelle illalle mutta ehtivänä naisena selvitit ne :)
    Espan kesäkukat olivat kauniita, syyskukkia en ole ehtinyt vielä tsekkaamaan.
    Insta kuvien perusteella Tukholma on ollut oikein onnistunut joten postauksia odotellen...

    VastaaPoista
  6. Paljon tilaisuuksia:) Minua aina harmittaa tämä välimatka kun en pääse eivätkä kutsujat näy huomaavan että asun vähän kauempana;D
    Kiva että muotinäytöksessä oli myös varttuneempia malleja:)

    VastaaPoista
  7. Huh mikä vilske :) Mustikkatuorepuurosi näyttää hyvältä... mitäs kaikkea olet siihen piilottanut? :)
    Pirteää syksyä!

    VastaaPoista
  8. Löysin blogisi aika äskettäin ja pidän tyylistäsi! Toivottavasti nähdään piankin jossain tilaisuudessa. Minun täytyy tarttua tuohon Stockmannin Premiere-lehden kommenttiin. Minua ärsytti aivan suunnattomasti se, että lehden jutut inspiroi kuvitteellinen bloggari. Miksi ihmeessä kuvitteellinen? Itse kuvat lehdessä olivat todella kivat, mutta tämän kuvitteellisen bloggarin tekstit pilasivat koko tunnelman osaltani. Eihän se tuo lehdelle mitään lisäarvoa, päinvastoin, se tekee siitä todella teennäisen.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.