Helsinkiläistä muotoilua | Made in Helsinki












Kälyni Mariian ja hänen miehensä Heikin liike muutti Pikku Roballa samassa kiinteistössä suurempaan liikehuoneistoon. Remontti on nyt valmis ja liike avattiin viime viikolla.
Hopea- ja puolijalokivikoruja sekä nahkatuotteita valmistava Mariia ja hopeaseppämestari Heikki valmistavat ja myyvät liikkeessään itse suunnittelemiaan yksilöllisiä tuotteita, myös tilauksesta. Moni lukija ihailikin Mariian ystäväni muistolle tekemää riipusta.

Suomalaista designiä ja työllisyyttä voi tukea parhaiten ostamalla heidän kaltaisiltaan pienyrittäjiltä, joiden tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa.


My sister in law and her silversmith husband opened their new shop on Iso Roobertinkatu in Helsinki, almost across the street from the new Lilla Roberts hotel. Besides jewelry made of sterling silver and semiprecious stones, they also sell leather goods. All designed and made in the premises. The pendant made for the memory of my friend was made by Mariia.

Liikkeessä on myytävänä myös Mary Woolleyn töitä.
Mary Woolley's mosaic décollage works are also on sale in the shop.


Honey, pikku kauppa-apulainen on usein Mariian mukana liikkeessä.
Honey, little shop clerk is often "helping" Mariia at the shop.

4 kommenttia :

  1. Täytyypä mennä pistäytymään uudessa puodissa ja kurkistelemaan lähemmin noita ihanuuksia. Siinähän se puoti on suoraan Lilla Robertsia vastapäätä... joten voisi piipahtaa myös kadun toisella puolella vaikka lasillisella. Kun kanssasi kävin kurkkimassa siellä teki mieli istahtaa alas vaikka se hevoslampun kupeeseen :)
    Pikku apulainen tekee kovasti hommia kun noin väsyttää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käypä katsomassa, liike.on tyylikäs ja tuotteet ihania.

      Poista
  2. PS. Kävin antamassa ääneni :) totta kai!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.