Brunssi ystävien kanssa | Brunch with friends






Tarjoilimme brunssia ystäväperheelle joulun alla, mutta brunssi ystävien kanssa voisi myös olla hyvä tapa aloittaa uusi vuosi heti uudenvuoden päivänä.

Brunssiruokia voi valmistaa jo etukäteen. Kaikkea ei ole pakko tehdä itse ja etukäteen valmistellen aamuun ei jää paljoa tehtävää. Tein porkkanahummusta; perushummukseen sekoitettiin puolikypsäksi keitettyjä porkkanoita enen ainesten soseuttamista. Myös tuorepuuron olin tehnyt jääkaappiin edellisenä iltana, pilkkonut hedelmiä jääkaappiin aamua odottamaan ja laittanut sämpylätaikinan nousemaan. Pöydänkin voi kattaa jo edellsenä päivänä.

Jälkiruoaksi tein granaattiomenaraakatorttua. En koskaa ollut tehnyt raakakakkuja/torttuja, mutta nyt sävelsin sellaisen omasta päästä. Resepti seuraa myöhemmin.


New Year's day is a good time to gather friends over for a brunch. Many dishes can be made ahead and vegetables and fruits can be prepared the previous day; I served on a brunch before Christmas overnight oatsbread roll dough, carrot hummus which is basically basic hummus with cooked carrots.

4 kommenttia :

  1. Hyvännäköinen tarjoilu. Jälkkäri näyttää todella herkulliselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Brunssi on kyllä kiva tapa tavata kavereita. Normaalia aamiaista laajempi tarjoilu sai vähän uusia ulottuvuuksia, mutta miltei kaiken ehdin helposti tehdä edellisenä iltana.

      Poista
  2. Silmä lepää herkuissa, mutta myös kauniissa puutähdessä, roikkuvassa oksassa ja kauniissa astioissa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulukarahka on roikkunut seinällä parina jouluna. Koristelu on vähentynyt, mutta karahka on haettu metsästä.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.