Superaamiaisella | Super breakfast









 

Mikä kruunaa (tai kaataa) hotellikokemuksen? No aamiainen tietysti! Hyvä aamiainen onkin monen bisnesmatkailijan ykköskriteereitä hotellia valitessa. Onhan aamiainen asiakkaalle viimeinen mieleen jäävä vaikutelma hotellista.
 
Hotelliaamiaista syödäkseen ei aina tarvitse yöpyä hotellissa, vaan moneen hotelliin pääsevät myös kaupunkilaiset maksua vastaan aamiaiselle. Kävin marraskuun lopulla testaamassa Mikonkadulla,  Kaisaniemen puiston vieressä sijaitsevan Radisson Blu Plazassa hotelliketjun uusitun Super breakfast*-konseptin.

Olin miettinyt, että osa ruoista saattaisi olla saapuessani vartin yli kymmenen jo loppumassa, mutta pöytiin tuotiin täydennystä vielä varttia vaille yksitoistakin.

Valikoima oli todella laaja ja esillepano kivan näköinen käsin tekstattuine kyltteineen, vintage-esineineen, koreineen ja luonnon koristeineen. Poissa oli tyypillinen hotelliaamiaisten kliinisyys.

Kurvasin ensimmäisenä tiskille, jossa kokit valmistivat tilauksesta munakkaita. Tilasin omani tryffelillä ja yrteillä maustettuna. Istuuduttuani pöytään tarjoilija kävi kaatamassa mustikkashotin ja toi kahvia pöytiin. Kävin tosin lisäksi vielä hakemassa erikoiskahvia, teetäkin olisi ollut vaikka minkälaista. Appelsiineista sai itse puristaa mehua. Lisäksi oli vielä jugurttia, smoothieta, rahkaa lisäkkeineen, runsaat leikkele- ja juustovalikoimat ja vielä iso pöytä lämpimiä annoksia, joihin en munakkaan ja kaiken muun maistelemani jälkeen jaksanut enää tutustua. 

Kaiken kaikkiaan raikas ja herkullinen aamiainen, jossa riittää valinnanvaraa moneen makuun. Aamiainen on katettu joka päivä, joten tässä on paikka myös laadukkaalle arkiaamiaiselle ihan ydinkeskustassa.


*Aamiaisen tarjosi Radisson Blu Plaza



If someting makes or breaks a hotel experience, it's brekfast. It's basically the last thing guests remember of a hotel.

I was invited to test Radisson Blu hotels new Super breakfast* concept at Radisson Blu Plaza in Helsinki.

Breakfast display was cozy with handwritten labels, natural materials and vintage items.

There was areally wide selection of foods. I had a made to order truffle and herb omelette, made my own yogurt mix with berries, seeds and nuts ans even squeezed fresh orange juice. There was a wide selection of other warm foods as well, but I simply could not fit them in.

Breakfast is served seven days a week. A fresh quality breakfast could also be a great start for a weekday.


*Breakfast courtesy of Radisson Blu Plaza

3 kommenttia :

  1. Näyttää ja kuulostaa todella hyvältä. Erityisesti nahistuneet vihannekset ja vetiset tomaatit ovat kurjia juttuja hotelliaamupaloilla, mutta tuollapa näyttää aivan mielettömän hyvältä. <3

    VastaaPoista
  2. Ihana paikka ja aamiainen! Voi kyllä kaikella ruokarakkaudella suositella. Tykkäsin juuri tuosta omeletista, sai juuri ne täytteet mitkä halusi...hih, ei yllätys...lohta & parsaa. Vitamiinishotti kiva lisä, ja erikoiskahveista plussaa. Upea miljöö, tuolla tuli viihdyttyä liki kaksi tuntia..

    VastaaPoista
  3. Upean herkullisia kuvia! Omelettia alkoi tehdä mieli....ja valmista, runsasta aamiaispöytää myös :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.