Työmatkalla Tallinnassa | Business trip to Talllinn

 












tallinn


Pari päivää tällä viikolla vierähti Tallinnassa työasioissa. Vapaata ei jäänyt kuin 45 min ennen satamaan menoa. Hyppäsin työnantajan kyydistä vanhankaupungin toisella puolella, kuljin vanhan kaupungin läpi kamera kädessä, ostin Virukadun kukkakioskeista kukkia ja kävelin satamaan, jossa taas tapasimme. Siinäpä se. No, työmatkalla työasiat ovat kuitenkin se ykkösasia.

Sain kuitenkin haluamani kukat. En ole leikkokukkia ostanut kotona olleen ikkunaremontin takia sitten joulun. Nyt se on ohi ja ostinkin keväisen kukkalajitelman kotiin ilahduttamaan.


Spent few days in Tallinn on a business trip. In the end I had 45 m minutes for "me time"; walked the familiar streets of the medieval old town, took some photos and bought flowers.




12 kommenttia :

  1. Upeita kuvia. En ole koskaan käynyt Tallinnassa ;) Olisi varmaan aika piipahtaa siellä.

    Suloista sunnuntaita !

    VastaaPoista
  2. Oho, enpä taida tietää ketään pääkaupunkiseudulta joka ei olisi käynyt Tallinnassa. Itse käyn siellä useamman kerran vuodessa työasioissa ja välillä vielä ihan huvin vuoksi. Lyhyt matka, liput halvimmillaan 12€, kaunis kaupunki, lukemattomia hyviä ravintoloita, kiinnostavia liikkeitä ja paljon merkkejä joita ei Suomessa myydä...

    VastaaPoista
  3. Ihanan keväistä Tallinnassa jo! Nyt on joku viikonloppu kyllä tehtävä taas reissu lahden taakse. Viime käynnistäni on sentään jo kaksi kuukautta aikaa. Minua polttee pari ravintolaa, jotka pitäisi testata ja kevätmuoti. Mukavaa sunnuntaita... :)

    VastaaPoista
  4. Kauniita kuvia. Tykkäsin tuosta terassikuvasta, missä on asiakkaista varte laitettu huopia tuolien päälle.
    Mukavaa sunnuntaita Lumo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raatihuoneentorin reunalla joka terassilla oli eriliset huovat, viihtyisän näköistä.

      Poista
  5. Upeita kuvia! Tallinnassa on aina niin kivaa käydä ja aina löytyy jotain uutta. Leppoisaa sunnuntaita Lumo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tallinna on kiva päiväkohde, kesällä tulee käytyä varmaan taas ihan huvin vuoksikin.

      Poista
  6. Aivan mielettömän upeat kuvat!

    VastaaPoista
  7. Oi, miten ihania kuvia <3. Olin talvilomaviikolla käymässä myös Tallinassa, ja miten kärsinkään, kun minulla ei edelleenkään ole kunnon kameraa hajonneen tilalla. Tallinna on nii-iin kaunis kaupunki kaikkina vuodenaikoina. Pari viikkoa sitten siellä oli kevät kuin meillä pääsiäisen aikaan. Ihanaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ei ollut kovin keväistä, en tosin ehtinyt kuin kävellä illalla syömään ja seuraavana päivänä sen 45 min vanhan kaupungin läpi satamaan. kaunista siellä kyllä on ja aina jotain uutta.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.