Päästä varpaisiin | From head to toes



No niin, nyt on taas "uusi pää". Viimeksi kävin kampaajalla ennen juhannusta, nyt oli aika taas siistiä ja raikastaa lookia.



Väristä tuli ehkä viilein -vai pitäisikö sanoa coolein- ikinä! Hopean ja platinan sävyt saatiin uusin ainein kohdilleen paremmin kuin koskaan. Kampaajani Eddie esitteli myös teräksenharmaata, mutta se oli ollut minulle ehkä liian Crazy Granny. Eddie vannotti hoitamaan ja kosteuttamaan hiuksia, siihen onkin nyt oivat tuotteet. Ja kun värjäysten välillä väkisin messinkiseksi kääntyvää sävyä täytyy taas viilentää, siihenkin löytyy onneksi oma tuotteensa. Kesäksi hiuksia ei paljoa lyhennetä ja ne saavat rauhassa kasvaa kesäkuukaudet . Nyt syksyksi niskasta lyhennettiin taas vähän enemmän, nyt on "huivihiukset". Käytän syksyllä ja talvella jatkuvasti muhkeita huiveja, enkä halua juuri huivin päälle yltävien hiusten nousevan hassusti. Ihan lyhyitä en silti halua ,edessä saa olla naisellista pituutta.


I had a new haircut and color last week. Neckline is a bit shorter again so my hair doesn't luk funny in the back  when I wear chunky scarves. My hairdresser has some new hair colors and he got my red & brassy undertones down and tone much cooler than normal.


Vaikka kenkiä kaapistani löytyy muka joka lähtöön, on minulta pitkään puuttunut jonkinlaiset "välikausikengät". Tiedättehän, sellaiset kun ballerinat ja muut kesätossut alkavat olla liian kevyitä, mutta ihan suoraan ei haluaisi hypätä nilkkureihin puhumattakaan saappaista. Etsin ensin enemmän perinteisiä loafereita, mutta löysinkin nämä nahkaiset "loafertennari"-hybridit. Rennot ja hyvät jalassa, sopivat töihin ja vapaa-ajalle. Näillä kelpaa piakkoin kulkea Pariisissa messuilla. Etäisyydet messuhalleissa ovat pitkiä. Ensikertalaiset tunnistaa korkkareista, vanhat tekijät satsaavat mahdollisimman mukaviin kenkiin, joilla voi harppoa osastojen ja hallien väliä sekä seisoa pitkiä päiviä.

En pahemmin pidä sukista, kuljenkin koko kesän sukitta. Paljaat nilkat ja vajaamittaiset housut saavat jatkaa syyskesän keleillä niin kauan kuin tarkenen. Ainakin tällä viikolla pärjää vielä hyvin sukitta!

Oletteko te uudistaneet ulkonäköä tai tehneet uusia hankintoja syksyksi?



I have been looking for some "between seasons" shoes and found these hybrids of loaters and tennis shoes. Smart enough for work, relaxed enoug for free time. Especially good for  long days at fairs I will attend mid September. I wish weather will stay long warm enough fore bare ankles as I am not very fond of wearing socks.


19 kommenttia :

  1. Siisti tukka : ) Mä olen kanssa viileidne sävyjen ystävä. Pitää tsekata nuo tuotevinkkisi,täällä kesän kuivattama pehkokäppyrä, joka kaipaa hoitoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kampaajani aina hokee "Moisturize, darling, moisturize!". Lupasin noudattaa ohjetta!

      Poista
  2. Nyt on rouvan look kohdillaan. Ihanat hiukset ja upeat kengätkin.
    Kivaa tiistaita Lumo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Esimieheni, itsekin suomenruotsalainen, ihasteli kenkiä ja sanoi "Susta alkaa tulla tyyliltäsi suomenruotsalainen". Taisi kyllä hakea sanaa hipsteri... Hipsteri tai suomenruotsalainen, olen tykännyt kengistä kovasti, nämä ovat lisäksi todella mukavat jalassa.

      Poista
  3. Täällä kanssa ollaan viileä ;) ja itse koen sen sopivan minulla paremmin. Lopullinen sävy on vieläkin hakusessa mutta hiljaa hyvää tulee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä sävyä ollaan haettu tosi pitkään, mutta nyt Eddiellä oli jotain uusia värejä, joissa oli viimein hyviä viileitä sävyjä joista valita.

      Poista
  4. Mun pitikin kommentoida noita kenkiä ihan livenä, mutta se jäi tekemättä: stylet JA mukavan näköiset! Hiusväristäkin tykkään - haaveilen aina itse saman sävymaailman väristä, mutta tuollainen coolius ei vain käy yhteen pisamieni kanssa :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä kengillä on mukava tassutella, en paljon muuta ole viime aikoina jalkoihin vetänytkään.

      Poista
  5. Voi sinä ihana Lumo <3! Ihan huippuhiukset; sopivat sinulle <3.

    Mutta että ilman sukkia jo...? Hui kamala; meikärouva on tunkenut useana aamuna lenkkareihin jo villasukkatkin... Syksyhän se on jo :).

    VastaaPoista
  6. Mittari näyttää 20 astetta, vielä pärjään ilman sukkia. Poden sukka-ahdistusta ja aika pitkään pärjään ilman niitä. En tosin niin hullu ole, että hankien keskellä kulkisin tennareilla sukitta, viime kevättalvena näin monen ihan aikuisenkin tallustelevan sinisen säärin trendikkyyttään etsien.

    VastaaPoista
  7. Hieno ja tyylikäs tukka ja sävykin mitä sopivin! Kokonaisuus hienostunut, sanoisinko pirskahteleva, heh! Mutta oikeesti lyhyt polkka sopii sulle hyvin!
    Kengät näyttävät myös mukavilta tyylikkyyttä unohtamatta. Mutta joo, mäkinhaluunkampaajalle!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pituus vaihtelee jonkun verran, hartioille hiukset ovat viimeksi ylettyneet vuosia sitten. Talvi mennään taas vähän lyhemmällä, kesäksi saa vähän kasvaakin.

      Nyt vaan varaamaan aikaaa kampaajalle, kyllä se aina piristää!

      Poista
  8. On kyllä niin kauniit ja luonnolliset hiukset, tuollaiset olisi niin kivat. Kaunis kasvokuva muutenkin. <3 Kengät on täydelliset ja just tuollaiset itseltäkin uupuu. Heikkous tuollaisiin loafereihin, joissa on hapsut, tulee jokin aikakausi mieleen, ovat klassikot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eddie osaa kivasti värjätä niin, että juurikasvu on luonnollisen näköinen, eikä kampaajalle tarvitse kiitää heti kun hiukset pikkuisen kasvavat.

      Poista
  9. Kiva uusi tukka :) sopii! Oma tukkani ehtii kasvaa niin paljon jokaisen kampaajakäynnin väliaikana, että joudun saksimaan itse otsista. Ja minä käyn sentään 4-5 viikon välein Inochin tuolissa istumassa. Samaa kasvutahti on myös sekä käsien ja varpaiden kynsissä. Kadehdin niitä, jotka voivat ottaa geelaukset kesäkuussa varpaankynsiin ja pärjäävät niillä syyskuun alkuun. Minun kynnet kasvavat jo kuukaudessa niin pitkiksi varpaissa, että kengät sattuvat...

    Nuo kengät ovat tosi kivat ja tuo tupsu! Ei ei ei vielä sukkia pitkään aikaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mullakin etenkin kesällä hiukset tuntuvat kasvavan paljon, mutta malli on aika anteeksiantava. Kampaajalle alan suunnata kun latvat alkavat hapsottaa ja juurikasvu ärsyttää.

      Poista
  10. Kaunis sävy hiuksissa, sopii todella hyvin omiin väreihisi!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.