Pakkauspaniikki | Packing & preparing for Paris

Minulla oli jo vaatteet mietittynä valmiiksi huomenna alkavalle Pariisissa messumatkalle, joka jatkuu vielä pitkänä viikonloppuna Siipan kanssa. Onneksi katsoin sääennustetta... blazerit ja neuleet vaihtuivat johonkin muuhun, Pariisissa on alkuviikosta 32-33 astetta! Sitten viilenee loppuviikon pariinkymppiin.

Pikku paniikki ehti tulla, ei mitään päälle pantavaa! Jotain siistiä, mutta rentoa ja hellekeleihin sopivaa... Kävin ostamassa pari paitaa pahimpaan hätään, eiköhän niillä pärjää kaapista kelpuuttamieni vaatteiden lisäksi. 



Lisäksi perjantai-iltana tuli kutsu tiistaiksi Four Seasons-hotelliin Christian Le Squerin, kolmen Michelin-tähden keittiömestarin valmistamalle juhlaillalliselle. Upealta kuulostava ilta tiedossa, mutta taas vähän päänvaivaa vaatteista ja lisää matkatavaraa. Illallista varten sain onneksi nopeasti valittua vaatteet omasta kaapista. Vaatteita matkalle tarvitaan siis useaan tarpeeseen enkä todellakaan ole lähdössä minimalistisella käsimatkatavaralla matkaan. 






Usein olen messumatkoilta tuonut tuliaisina ikävään flunssan, käteltyäni kymmeniä, jollei satoja ihmisiä, koskettuani ovenkahvoja ja portaiden kaiteita sekä roikuttuani täpötäyden junan kaiteessa kiinni, en onneksi viime vuosina ole messuflunssaa saanut. Helteen ja ilmastoinnin vaihtelu voi nyt kuitenkin vielä lisätä sairastumisriskiä. Koetan pestä käsiäni usein ja pidän mukana kosteuspyyhkeitä niitä tilanteita varten kun en tapaamisten välillä ehdi käsiä pesemään. Yleensä kun flunssan saan, se on inhottava hakkaavine yskineen, nuhineen ja kurkkukipuineen, mutta ilman kuumetta. Tiedättehän; juuri sellaisen, ettei töistä tule oltua pois, mutta olo on silti vähintään toispuoleinen - ja yskäni on aina todella kumea ja huomiota herättävä, ei mikään pikku köhä. Joskus yskäni on jatkunut viikkoja ja se vie heikkoon kuntoon, ei saa nukuttua eikä jaksa jatkuvalta yskimiseltään oikein mitään. Nyt olen valmistautunut C-vitamiinilla ja sinkillä, mukana on lisäksi täsmäase; sain testiin Coldzyme*-suusuihkeen. Sitä voi käyttää ennaltaehkäisevästi, jos on vaarassa altistua flunssaviruksille ja suihke voi auttaa sairauden aiheuttavan viruksen lisääntymiseen jopa ensimmäisten flunssan oireiden jo alettua. Taidan seurata olenko flunssaisten ihmisten kanssa tekemisissä ja aloittaa tuotteen käytön sitten tai viimeistään heti jos oireita tulee.

Kivaa sunnuntai-iltapäivä.  Nyt vähän telkkaria ja sitten nukkumaan!



Leaving for Paris tomorrow for fairs and a long weekend off with my husband, who will fly in on Thursday.  I have a small panic,  it will be very hot in the beginning of week and I should look at least semi smart and stay (somewhat) cool at the same time...

*Tuote saatu testiin blogin kautta

3 kommenttia :

  1. Olen työmatkoilla on juuri tuo, että ensin istutaan lentokoneessa jossa sama ilma kiertää levittäen kaikki pöpöt. Usein koneessa vielä vetää joten siksi kuljetan aina ohutta villahuivia mukanani hartioiden suojaksi. Sitten tavataan ihmisiä, kätellään ja todellakaan aina ei ehdi pesemään käsiä. Kannoin aikoinaan käsidesia mukani, mutta sitten kun yksi pullo vuosi laukkuuni luovuin tästä tavasta. Käsipyyhkeitä käytän itsekin mutta joskus vaan unohtuu. Metrot ja julkiset kulkuvälineet plus ne ovenkahvat ovat varmoja pöpö paikkoja myös.

    Kaikesta huolimatta oikein hauskaa messumatkaa - melkoista hellettä tulee olemaan!

    VastaaPoista
  2. Minä saan flunssan usein laivalta. Ilmastoinnit, huoh! Oikein ihanaa matkaa ja toivottavasti pysyt terveenä <3

    VastaaPoista
  3. Helle yhdistettynä kaupunkityömatkaan onkin haastava juttu. Mutta kiva sellainen kuitenkin. Toivottavasti pysyt terveenä - ja antoisaa ja ihanaa Pariisia!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.