The blog awards Finland 2016



Yksi blogimaailman kuumimpia tilaisuuksia -The Blog Awards Finland 2016- järjestettiin eilen. Marjo oli ehdolla Lifestyle-kategoriassa Mustana Hevosena. Olen välillä "blogimentoroinut" häntä joissain bloggaamiseen liittyvissä teknisissä kiemuroissa, joten pääsin hänen avecikseen gaalaan.















 
 


Asukeskustelut kävivät kuumina kun tapasin viime viikolla muutamia muitakin gaalaan osallistuvia. Oma vastaukseni asukyselyihin oli tosin "Ööh, no varmaan sen saman mustan luottomekon johon olen sananmukaisesti pukeutunut hautajaisista syntymäpäiväjuhliin. Mutta on mulla uudet korkkarit!" Sillä pikkumustalla suuntasin siis näihinkin juhliin.


Töissä laittautuminen on aina haastavaa. Pitäisi osata irrottautua töistä ajoissa, sulkea kone, olla vastaamatta puhelimeen ja etenkin häätää kollegat hämmästelemättä. Siispä pidin etäpäivän, tiukoille meni silti vaikka olin suunnitellut rauhassa naputtelevani konetta naamio kasvoilla ja paplarit päässä, neljältä sulkevani koneen ja siirtyväni meikkaamaan ollakseni hyvissä ajoin valmis. Todellisuudessa hätäpäissäni väänsin papiljotit päähän neljän jälkeen ja vastailin viimeisiin sähköposteihin puoli kuudelta. Marjon soitellessa vähän ennen kuutta olevansa jo odottamassa minua ripustelin vielä pikkumusta päällä pyykkejä. Vartin yli kuusi kuitenkin kopistelin korkeissa koroissani juhliin Marjon kanssa.

Marjo ei valitettavasti lopulta päässyt palkinnoille, mutta jo huomioiminen kovassa seurassa on palkinto sinänsä! Ilta oli mukava ja tilaisuus tyylikkäästi järjestetty (mm. Cliniquen huulipunabaari, jossa syödessä haihtuneiden huulipunien tilalla sai uudet mattasävyt). Aika lensi hetkessä, kun tapasimme monia bloggaajakavereita ja muita blogikuvioissa tutuksi tulleita. Ruokapöytään kipaisimme ensimmäisten joukossa, jotta ehdimme vähän kuvailla annoksia ja tietysti syödäkin. Ruokana oli modernisoitua retroruokaa; mm. haukiburgeria, lohitikkareita mummonkurkkushotin kanssa ja omenavispipuuroa.


Attended The blog awards Finland 2016 with my Friend Marjo, who was nominated as "black horse". In th eend she did not win awards, but we had a fun night.

20 kommenttia :

  1. Varmasti upea tapahyuma! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kivaa, kymmeneltä tosi oli jo kotona villasukat jalassa.

      Poista
  2. Mä seurasin palkintojen jakoa Maijun livelähetyksen kautta. Oli huippua olla mukana tunnelmassa, mutta vielä ihanampaa olisi joskus päästä ihan paikan päällekin. Harmi tosiaan, ettei Marjo päässyt palkinnoille!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä blog awardseihin pitäisi perustaa yksi bubbling under-kategoria, johon pääsisi ehdolle kiinnostavia blogeja, jotka eivät lukijamäärisssä pääse suurten rinnalle

      Poista
  3. Oi jospa oisin saanut olla mukana <3

    VastaaPoista
  4. Varmasti olleet kivat kekkerit! Ja Marjolle upea saavutus päästä ehdolle <3
    Hyvältä näytätte molemmat ja taitaisin tarvita sinun kampaajasi nimen - hiuksesi ovat aina niin hyvin leikatut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etsin pitkään hyvää kampaajaa, mutta lopulta löysin brasilialaisen Eddien http://www.eddiecoiffeur.com/ Päässäni on paljon pyörteitä, mutta hänen saksiensa jäljiltä hiukset asettuvat kivasti vähän ylikasvaneinakin

      Poista
  5. Teillä on varmasti ollut kivat juhlat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kivaa, mutta oli myös kiva tulla kotiin ja potkaista korkokengät jalasta. Yllättävän hyvin kuitenkin kapeakärkisillä ja korkeakorkoisilla uusillak engillä jaksaa seisoa

      Poista
  6. Kiva oli nähdä! Olipa onnistunut gaala ja jännitti Marjon sekä Pauliinan puolesta! Haukihamppis ja lohi-kurkkushotti jäivät tarjoiluista mieleen : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haukihamppari oli suosikkini, pidin jo Bistro o Matin versiostakin Taste of Helsingissä. Olisi pitänyt hakea vielä toinen, muta ne kehdannut, kun ajattelin että muillekin pitää riittää...

      Poista
  7. Oli kiva nähdä ja ihanat pippalot oli!

    VastaaPoista
  8. Vaikuttaa hienolta tapahtumalta ja sinä senkun vain nuorrut :-))
    XX

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Päivi 💚 Viisikymppiä on kuitenkin paljon lähempänä kuin neljäkymppiä.

      Poista
  9. Hienot juhlat! Ja teitä bloggaajakollegoita oli niin kiva katsella. Siellä te niin kauniina sädehditte. Ja herkulliset tarjoilut!
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula! Tarjoilut olivat hyvät, etenkin haukiburgeri jäi mieleen.

      Poista
  10. Upeita kuvia ja niin kauniit kuvat teistä molemmista. <3 Iloa viikkoon <3

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.