Viikon varrelta | During last week


Eipä ole tullutkaan aikoihin kirjoiteltua näitä viikon varrelta-postauksia. Ehkä siksi, että on pimeää ja arki täyttyy työn touhusta. Viime viikko oli kuitenkin sekoitus arkea ja kivoja tapahtumia.



Beautiful_smoothiebowl


Maanantai meni työ touhussa, illalla vain kaaduin sohvalle villasukat jalassa katsomaan Good Wifen päätösjaksoa ja harmittelemaan taas yhden suosikkisarjan päättymistä. Yhä vähemmän ja vähemmän on niitä sarjoja, joiden jokaisen jakson haluan ehdottomasti nähdä.

Monday was a normal, long work day. Nothing much to tell about.



bloggaajan_viikko




bloggaajan_viikko

Tiistain-iltana Karita Tykkä kertoi Rootsissa arjen terveellisemmistä valinnoista Santa Marian tilaisuudessa. Santa Maria on poistanut natriumglutamaatin ja vähentänyt/vähentämässä suolan, sokerin ja haitallisten E- koodattujen aineiden käyttöä mausteseoksissa ja salsoissa. Söimme illan aikana myös maukkaan meksikolaishenkisen kasvisaterian. Valaistus oli tunnelmallinen, mutta aivan liian hämärä ja vähän liian kellertäväkin ruokakuvauksiin, olisi vain pitänyt valaista kännykällä.

On Tuesday I attended an evening of healthy choises by Finnish seasoning & Tex Mex food brand Santa Maria.



bloggaajan_viikko


Keskiviikkona hämmästelin jälleen kerran kuinka päivä ei tunnu lainkaan nousevan. Puolilta päivin oli hyvin hämärää ja toimistossa oli laitettava kaikki valot päälle. Töissä  juon aina teetä ison  kupillisen päivässä, kotona teetä tulee keitettyä harvoin. Samanlainen kuin kuvan take away-kuppi -käyttämättömänä alkuperäispakkauksessa- on muuten ylimääräisenä myynnissä, jos joku haluaa vitosella ostaa ja noutaa Helsingin keskustasta. Kuppiin kuuluu myös silikonikansi.

Wednesday was very dark. On rainy November days there is very little day light. Started my day in the office with a cup of tea as usual



bloggaajan_viikko


bloggaajan_viikko


Torstaina emännöin viini-iltaa, johon Viinilinnan Antti tuli maistattamaan italialaisia viinejä. Siitä enemmän myöhemmin.


On Thursday I hosted a wine tasting night. More about that later on.



bloggaajan_viikko


Tulihan se perjantaikin vihdoin! Pitkä työpäivä ja kipin kapin (ruokakaupan kautta) kotiin. Parhaat pikkujoulut ovat ne, joissa saa istua villasukat jalassa kotisohvalla.



Finally Friday! After long work hours it was wonderful to head home.

bloggaajan_viikko


bloggaajan_viikko


bloggaajan_viikko


Lauantaina minä, Marjo ja moni muukin blogituttu olimme Silja Serenadella Tallink Siljan vieraana somevaikuttajien joululounaalla. Merelle ei menty, vaan vietimme laiturissa olleessa laivassa pari iltapäivän tuntia. Tilasuuden aikana järjestetyssä arvonnassa oli onni myötä, voitin pääpalkinnon! Keväämmällä minä ja Siippa pääsemme risteilemän Tukholmaan meille räätälöidyllä risteilyllä ja asuen Suomi100-hytissä.


On Saturday I and my blogger friend Marjo attended a Christmas lunch at Tallink Silja cruise ship (firmly docked though). There was a also a lottery and I won the first prize,  a customized Helsinki-Stockholm-Helsinki cruise with Husband!


bloggaajan_viikko




bloggaajan_viikko


Lauantaina pärjäsi seitsemässä asteessa hyvin tennareilla, mutta sunnuntaiaamuksi oli satanut kevyt lumihuntu ja sää oli selvästi kylmempi. Sunnuntai-iltapäivänä tehtiin pizzaa Siipan siskontytön kanssa, juteltiin tulevista ylipormestarin itsenäisyyspäivänjuhlista neljäsluokkalaisille  ja katsottiin Netflixistä piirrettyjä. Pizzataikinan olin tehnyt jo torstaina jääkaappiin nousemaan. Jokainen sai laittaa pikkupizzoihin mieleisiään täytteitä.

Today we made pizza and watched Netflix with Husband's niece. Pizza dough I had made already on Thursday, it had raised in the fridge for three days for the best results. Everyone could choose their own favorite toppings on thrir pizzas.


Tällainen viikko tällä kertaa, oliko teillä jotain erikoista viime viikolla vai kuluiko viikko arkisesti?


4 kommenttia :

  1. Minun viikon huipou taisi olla käynti lääkärillä ja eilen kierros kirppareilla.
    Kiva touhuviikko sinulla on takana. Onnea arvonnan voitosta, ihanaa kun pääsette risteilemään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista.

      Voi kun olkavaivasi helpottaisivat nopeasti!

      Poista
  2. Onnea tuosta upeasta 100 v. risteilyn voitosta! Siljan joulubuffet oli maistuva ja eritysiesti kalat, merenelävät, mäti ja blinit jäivät mieleen. Jään odottamaan myös viinitastingin raporttia, josko sieltä saisi vinkkejä jouluviinien hankintaan : )

    VastaaPoista
  3. Oi, onnea ihanan arvonnan voitosta <3! Olisipa ollut ihana nähdä; se jää odottamaan seuraavan kertaan <3.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.