Vuoden vaihtuessa | Turn of the year


Onnellista vuotta 2017 💜

Ei lupauksia - niiden aika ja toteutus on yleensä ollut muina aikoina kuin vuoden vaihtuessa, ilman somehehkutusta.

Valokuvaus


Sukula, punaviini, barolo

Uusi vuosi, raketti


Granola, brunssi, piirakka


Vuoden vaihde meni perinteisesti, rakkaiden ystävien kanssa maalla, lyhyen matkan päässä Helsingistä. Loistavaa ruokaa, naurua, muutamat raketit suorastaan lämpimässä yössä. Viinivuosi 2016 tuli päätettyä upealla vuoden 2007 Sukula Barolo Meriamella ja vuosi 2017 aloitettua herkullisella, turkkilaisella jugurtilla ja marjoilla täytetyllä granolapiirakalla. Jatkukoon vuosi yhtä raikkaana.

Oliko sinulla perinteinen vai ihan uudenlainen vuoden vaihde, riehakas tai rauhallinen?

 A lovely, traditional turn of the year with friends.

10 kommenttia :

  1. Samoilla linjoilla kanssasi tuosta somehehkutuksesta. :) Ja hei tuo edellisen postauksen suklaapiiras, omg nam! :) Ihanaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka paljon tuleekin jaettua eri kanavilla, suurimpia päätöksiä ja lupauksia harvemmin hehkutan niissä

      Poista
  2. Tänää vuonna hyvinkin rauhallinen uusi vuosi kotosalla. Hyvä ystävä kylässä ja vahdittiin samalla "lääkittyä" koiraa. Sileo toimi ja Minnie oli rakettien paukahdellessa todella cool. Suomi100 lähestystä seurattiin ja kilisteltiin Oodi vapaudelle maljoilla. Siis rauhallinen! Ja hyvää uutta myös sinulle :)

    VastaaPoista
  3. Vietimme uuden vuoden aaton lapsuuden ystäväni perheen kanssa. Emme olleet viettäneet uutta vuotta yhdessä sitten teinivuosien.
    Mukavaa alkanutta vuotta Lumo <3

    VastaaPoista
  4. Onnellista uutta vuotta <3 Meillä juhlittiin aattona päivällä Amoksen 1-v juhlia, joista sujuvasti päästiin aikuisten pippaloihin! Oli niin onnistunut ja lämminhenkinen päivä ja klo 02 melkein kaaduin sänkyyn!

    VastaaPoista
  5. Kauniita kuvia Lumo ja ihanan rauhalliselta juuri kuulostaa teidänkin uusi vuosi. Perinteitä on ollut jo nuoresta, olla sen kummemmin viettämättä uutta vuotta. Jotenkin ei nuorenkaan uuden vuoden pitkiin baarijonoihin pakkasella saanut meikäläistä, vaikka muutoin siellä ravintoloissa ramppasinkin. ;)

    Sydämellistä uutta vuotta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ravintolassa en ole montaa uutta vuotta viettänyt. Joskus ajattelen, että juhlaillallinen ihanassa ravintolassa parhaimpiinsa pukeutuneena olisi kiva tapa juhlistaa vuoden vaihtumista, mutta pitäydymme kuitenkin varmaan tässä omassa mieluisassa traditiossamme.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.