Viikon varrelta | During this week

Aika tavallisen oloinen helmikuinen viikko, silti tässäkin viikossa oli alhonsa ja kohokohtansa. Maanantaina etäilin pikku lämmössä. Kurkkukipu meni, mutta lämpö nousi - onneksi laskeakseen nopeasti. Pitkäaikainen asiakas ilahdutti eläkkeelle jäädessään kauniilla sanoillaan monista yhteisistä vuosista, mutta vuodatin myös muutaman kyyneleen toisen pitkäaikaisen läheisen yhteistyökumppanin kertoessa vaimonsa syövän terminaalivaiheesta. Viikkoon on siis mahtunut niin kirkasta iloa kuin tummia surun tunteitakin.

A pretty ordinary February week with high and lows.


aamiainen, aamu, puuro Aika valtavia vadelmia! Tuorepuuro pysyy suosikkinani edelleen, tosin joka aamu se on vähän erilainen. Maittavaa aamiainen on aamun tähtihetki.

Overnigh oats are my favorites still - but a bit different every time.suklaa, marabou, ystävänpäivä

Ystävänpäivänä olin lähinnä ärtynyt. Olo oli vielä väsynyt, mutta menin kuitenkin toimistolle kun tehtävää oli niin paljon. Sitä riittikin kymmeneksi tunniksi. Työpäivän kohokohta oli rakkaan ystävän ja pienen kummityttöni vierailu. He toivat kortin ja suklaarasian. Kivan ystävänpäiväillallisen sijaan pakersin töissä ja Siippakin ilmoitti tulevansa kotiin vasta kymmenen maissa. Katselin töistä kadulle astuessani illalliselta tulevia tai meneviä ja illallisella ravintoloissa istuvia pariskuntia, kaikki olivat mielestäni laittautuneet parhaimpiinsa. Minä vielä vähän flunssaisena ja väsyneenä tunsin itseni lähinnä nukkavieruksi toppatakissani. Kotona vieläkin vähän happamana nakersin voileipää romanttisen illallisen sijaan.

Valentine's wasn't especially romantic. No fancy dinner, worked late and felt crancky. Fortunately a dear friend and her daughter visited me at work and brought a box of chocolates.


design, käsintehty, hopeakoru

Mieliala kuitenkin koheni kun Siippa tuli kotiin ja ojensi ystävänpäivälahjaksi siskonsa tekemän hopeisen kukkariipuksen.

My mood lifted later in the evening when Husband gave me a sterling Silver pendand her sister had made.
kasvisruoka, paulig kulma

Keskiviikkona lähdin töistä kerrankin ajoissa. Piipahdin Risentan pressitilaisuudessa Paulig Kulmassa Aleksilla maistelemassa ihanaa kasvisruokaa. Isoista ikkunoista tulvi valoa vielä ennen viittä, kevät tulee! Muutaman kuukauden päästä voin itsekin taas koristella kukkasin ruokia kun ensimmäiset syötävät kukat puhkeavat loistoonsa.

On Wednesday I left early from work to attend a press event. Sun sets later day by day, loved the spring light coming in from the big windows.tulppaani, perjantaipuska, kukkakimppu, kukkakauppa

Wild things, kukkakimppu, kukkakauppa


Perjantaina kävin Tinskun kanssa kahvilla ja samalla tein pikku kierroksen lähikorttelissa. Wild Things-kukkakaupan edessä Erottajalla oli esillä ihanan luonnollisia kimppuja. Ihan Pinterest-kamaa, eikö vain? Olin edellisenä päivänä ostanut Stockalta tulppaaneja, mutta tällaisen luonnollisen kimpun haluan seuraavalla kerralla. Hintakin oli mielestäni ihan kohtuullinen.


On Thursday I had bought tulips, so didn't buy on Friday lovely "wild" bouquets I saw on Friday in front of another florist. I have to buy something like this next time!tulppaani, kukka, lakastunut

Olisi tosin kannattanut ostaa ihailemani kimppu, edellisenä päivänä ostamani tuoreen näköiset tulppaanit olivat lakastuneet päivässä. Kävin lauantaina reklamoimassa Stockmannilla ja sainkin mukinoitta tilalle uuden kimpun, vaikkei kuittiakaan ollut mukana.


I should have bought the "wild" flowers as my tulips had wilted in 24 hours. Fortunately Stockmann departmen store has a good policy on claims and I got a new bouquet on Saturday without hassle even though I didn't even have a receipt left.lumikello, kevätkukkaYksi viikon kohokohtia oli muuten ensimmäisten lumikellojen bongaaminen. Yleensä ajattelen talven selän katkenneen kun ensimmäiset lumikellon lehdet työntyvät hangen läpi. Nyt hankea ei ole ja lämpöasteitakin oli kuusi, mutta kyllä tämä näky ilahdutti ja kertoi kevään olevan jo käsillä.

Millainen viikko sinulla on ollut? Tasaista vai vaihtelevaa?


One of the highlights of the week was to see the first snowdrops. Spring is here!


How was your week?
4 kommenttia :

 1. Miten ihania kuvia ja tunnelmia ja tuo siipalta saatu koru, mieletön. <3 Ihanaista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 2. Maanantaina olin kovin väsynyt ja pelkäain sairastuvani. Onneksi nöin ei kuitenkaan käynyt. Keskiviikkoiltana alkoi vanhojentansseihin valmistautuminen ja torstaina oli pääranasit. Vielä perjantai-aamuna puettiin tyttärelle puku päälle ja laitettiin kampausta. Nyt vaan olen nautiskellut kiireettömästä olemisesta.
  Ihanaa sunnuntaita Lumo ❤️

  VastaaPoista
 3. Täällä korkattiin mökkikausi viime viikolla ihanan aurinkoisissa keleissä, lämmitettiin saunaa ja grillattiin siikaa ulkona. Kiva viikko olikin. Tuo kasvislautanen näyttää herkulliselta, pitäisi taas tehdä tuollainen koostelautanen missä on kaikenlaisia hyviä makuja. Mulla on tulppaaneista sama kokemus, oiken ärsyttää, että eivät kestä. Nyt ostin pikkuneilikoita, ja niistä on parempi kokemus. Mukavaa tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Minulla mennyt viikko oli todella tasainen. Nautin täysin siemauksin, kun pääsin ulos lenkille ja flunssa alkaa olemaan jo voitettu kanta.

  Todella kauniin korun on jälleen sinun kälysi tehnyt. Käsintehnyt ovat aina niin uniikkeja!

  Mukavaa viikkoa sinulle Tuuli :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.