Viisi viikon varrelta | During this week

Ja taas on yksi viikko vierähtänyt ja ollaan jo syyskuun puolivälissä! Uskomatonta! Viikkoon on mahtunut lanseerauksia, työmatkaa, luonnonilmiöitä ja designiakin.


Yet another week has gone by and we are already in mid September!


tuorepuuro, karviaiset

Marjakausi alkaa olla lopuillaan, mutta ystävän vanhempien marjapensaista sain vielä tervehdyksenä tummia karviaisia, jotka ovatkin suurta herkkua tuorepuuron kanssa.

End of berry season, but still got a box of gooseberries from my friend's parents to garnish my overnight oats.


helsinki-ravintola, stockmann


helsinki-ravintola, stockmann

stockmann, helsinki-ravintola


Stockan 3. kerrokseen on jokin aika sitten auennut trendikäs Bar Primero, joka netin perusteella on espanjalaishenkinen kahvila-ravintola. YesTo-luonnonkosmetiikkabrändin lanseerauslounaalla tarjottiin kuitenkin muitakin makuja, mm. falafeleja ja hummusta, cevicheä sekä nyt niin trendikästä kukkakaalia.

There is a newish Bar Primero at Stockmann dept store's 3rd floor. Cosmetic brand Yesto was launched there with delish flavors.


yesto, luonnonkosmetiikka

yesto, luonnonkosmetiikka
Suomessa uusi, etenkin naamioistaan tunnettu yhdysvaltalaismerkki Yesto on hedelmistä, marjoista ja vihanneksista tehtyä luonnonkosmetiikkaa. Kaikki ainesosat ovat vähintään 95% luonnollista alkuperää, eikä mikään tuote sisällä parabeeneja, ftalaatteja, silikoneja tai SLS:a. Tuotteita saa ostaa mm. Sokokselta.




Yes to is a US natural vegetable based cosmetics brand known especially for their masks.



stockmann, muotilehti syksy 2017

stockmann, muotinäytös, muoti



Stockalla tapahtui myös seuraavana aamuna, kun lifestyle-lehti Stockmann Magazine julkaistiin syksyn ja talven muotinäytöksessä. Kyseessä on tyylikäs, toimitettu aikakauslehti samaan tyyliin kuin vaikkapa Net-a-Porterin Porter-lehti ja John Lewisin Edition. Lehden voi noutaa Stockmannilta ilmaiseksi ja jatkossa sen on tarkoitus ilmestyä kolmesti vuodessa, seuraavan kerran joulusesonkiin.

Department store Stockmann launched a new, stylish lifestyle magazine this week. Free copies available at Stockmann's.





bassoradio, helsinki design week

Helsinki Design Week jatkuu vielä tänään. Muutamassa kohteessa olen käynyt viikon aikana, mm. Bassoradion tiloissa Unionkadulla vielä tänään esillä olevassa RED" RED? RED! - Crafting Plastic Waste- näyttelyssä, jossa on Aalto-yliopiston opiskelijoiden kierrätetyistä Coca Cola-koreista valmistettua taidetta sekä käyttöesineiden prototyyppejä.

Helsinki Desing week is still going on today. In RED" RED? RED! - Crafting Plastic Waste Aalto university students exhibit their art and utensils prototypes at Bassoradio, Unioninkatu 25 still today.


tallinna, tellisikivi, sateenkaari


Tallinnassakin olin tälläkin viikolla työmatkalla. Yhden kuvan nappasin illansuussa Telliskiveltä, kun upea sateenkaari nousi vanhankaupungin ylle ja kaikki muutkin palaverissa ryntäsivät ikkunaan kuvaamaan sitä. Telliskiven ja aseman seutu muuttuu nopeaa tahtia, muutaman vuoden päästä alue näyttää varmasti aivan erilaiselta.



I also was back to Tallinn again this week, had a tight business schedule. At the end of the day a rainbow appeared over the old town and everyone ran to windows to take photo of it.



Tänään pakkailen huomenna alkavaa Pariisin messumatkaa varten. Viime syksynä alkuviikosta oli yli 30 astetta, pitkien messupäivien ja hikisten junamatkojen ohessa oli gaalaillallinen Four Seasons-hotellissa ja loppuviikosta asteiden painuessa kahdenkympin alapuolelle jäin vielä viettämään viikonloppua Siipan kanssa Silloin piti varata erilaisia asuja, nyt toivon selviäväni vähemmällä.. Tulevalla viikolla luvassa on n. 18 astetta päivisin, mikä on ihan sopiva lämpötila messupäiville ja niiksi muutamaksi loppuviikon päiväksi kun jään Pariisiin vapaalle. Kunhan ei vain sataisi. Selvinnen vähän vähemmillä vaatteilla kuin viime vuonna, messuille kun voi pukeutua melko rennosti ja käyttää samoja vaatteita vapaa-aikanakin. Pakkaamisen -tai lähinnä karsimisen- tueksi tein kuvitetun pakkauslistan. Yleensä olen piirtänyt itselleni listan, nyt käytin Polyvorea apuna.


Mukavaa sunnuntaita, toivottavasti ei sada yhtä paljon kuin eilen.


Now I am packing for a business trip to Paris. I hope I could be that woman who can handle aweek of business, leisure and party with one small hand luggage, but apparently I am not...

3 kommenttia :

  1. Ihanalta kuulostaa sinun viikkosi, kaikkea kaunista on siihen mahtunut. Itsekin kävin tuolla RED" RED? RED!-näyttelyssä ja olihan kiva kokemus.
    Oikein antoisaa Pariisin matkaa <3

    VastaaPoista
  2. Sinunkin viikkosi ollut kiireinen☺ Helsinki Design Week oli täynnä upeita juttuja kuten tuo Cokiksen näyttely.
    Mukavaa Pariisia ja työreissua!

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ja mahtavaa reissua Pariisiin. Nuo YesTo tuotteet näyttää tosi raikkailta kyllä. <3

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.