Viini ja Ruoka-messut lippuarvonnan voittaja

Viini ja Ruoka järjestetään samaan aikaan Helsingin Kirjamessujen kanssa Messukeskuksessa Helsingissä 26.–29.10. Viini ja Ruoka-messuilla voi käydä maistelemassa uusia makuja ja hakea kotiinkin lautasen täytettä.


messukeskus, viini_ja_ruoka

Viini ja Ruoka -tapahtumassa on mukana 120 näytteilleasettajaa,  ja maistettavana on lähes 700 eri viiniä. Mukana on paljon viinejä, jotka eivät ole Suomessa myynnissä. 

Street food-kadulle ruokarekkansa tuovat mm. Naughty Brgr, Street Gastro, Levant, Quickies Street diner ja Tortilla Company. Ravintoloiden valikoimissa on 60 erilaista annosta. Stockmann Herkku tuo on mukana juustotiskinsä kanssa, Goodio raakasuklaiden, Lidl Market Square -osaston, Atria Meet Meat Tastingin ja Deli Deli ranskalaisten herkkujen.

Sadonkorjuuajan päättymisen kunniaksi tapahtumassa järjestetään myös rypäleenpoljennan SM-kilpailu torstaina 27.10. klo 17.




Blogin lippuarvonnan voitti Nenna, onneksi olkoon! Voittajalle on ilmoitettu.

3 kommenttia :

  1. Onnea arvonnan voittajalle ja kivaa torstaita sinulle!

    VastaaPoista
  2. Nää sun viikkokatsaukset on niin kivoja ja olen monesti miettinyt pitäisikö matkia tämä teema. :) Kyllä nyt on tuota Kikoa hankittava, niin moni sitä kehuu. Tukholmassa sitä katselin ja voi että mitä kaikkea ihanaa, eli ensi kerralla.

    Yhtä mukavaa tätä viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikkokatsaus ei todellakaan ole oma ideani. Voit vapaasti ottaa omaan käyttöön!

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.