Viisi viikon varrelta | During this week

Ihanaa, sateet ovat tällä viikolla vaihtuneet poutapäiviin. Tällä viikolla nähtiin jopa mystinen punainen aurinko, siitä en tosin saanut otettua kuvaa.


Kaste, poutasää



Viikon parasta antia ovatkin olleet kirkkaat päivät, mutta on viikkoon muutakin hyvää mahtunut.

The best of this week has been the sunny weather.



Löytökoira, sekarotuinen

Löytökoira, sekarotuinen

Viikon eläin on Tarmo-koira. Viime visiitistä anoppilaan on kulunut jo pari kuukautta ja rakasta suden sukulaista olikin jo kova ikävä.

Animal of the week is Tarmo. We hace not been at in laws for a long time and have missed our belowed furry friend.


Järvikylä, minttu, yrtit



Järvikylä, aamiainen, yrtit
Viikon kauneustuote itse tehty. Kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon ja luonnonkosmetiikkaan erikoistunut kosmetologi ja joogaohjaaja Katja Kokko opasti tekemään juuri 30 vuotta täyttäneen yrtti- ja salaattitalo Järvikylän aamiaisella yrteistä* ihanan hellivän minttu-sokerikuorinnan. Hän kertoi myös yrttien vaikutuksista ihon hyvinvointiin ja inspiroi käyttämään tuoreita yrttejä monipuolisesti kaamoksen kaatoon sekä ruoanlaitossa että kauneudenhoidossa. Ohjeen yrttikuorintaan julkaisen myöhemmin. 


Wellbeing product of the week I made my self. Yoga instructor and cosmetologist Katja Kokko instructed how to make a lovely mint sugar scrub. She also gave tips how herbs boost welbeing and skin condition.


Ripsiväri, kosmetiikka


Viikon meikkituote on Kikon ripsiväri. Keski-Euroopasta löytyviä Kikon meikkejä, etenkin irtopuuteria, olen kehunut aiemminkin. Vaihdoin juuri edellisen jumboharjaisen ripsarin kesällä Ranskasta ostamaani ripsiväriin, jossa ei harjaa ole lainkaan, vaan harja sijaan varressa on vain kierteen tapaiset koloset päässä. Ripsiväri ei leviä eikä varise, sitä tulee juuri sopivasti ja sen saa levitettyä tarkasti. Hyvä tuote meille, jotka saavat vain sotkua aikaan jättiharjojen kanssa. Kikoa ei matkan varrelle osu kuin seuraavalla Pariisin messumatkalla (jos ehdin aukioloaikoina käymään) ja tämä taisi olla joku sesonkituote. Oletteko törmänneet viime aikoina Suomessa mascarohin, joissa olisi tällainen siro harja? Suuri osa taitaa olla erilaisilla toinen toistaan suuremmilla maxiharjoilla?


Cosmetic product of the week if from Italian Kiko. After maxi brushes it was great to find a diffrent kind of mascara wand. This "stick" spreads just good amount of mascara, it doesn't smudge or flake.



Ravintola, aasialainen_ruoka


Viikon ravintola on Säm Asian Bar & Kitchen ja Masu Asian Bistro* jossa pressi-illallisilla nautittiin shabu shabu-pöydän antimista ja muista Aasian herkuista. Tästä lisää myöhemmin.

Mikä sinua on tällä viikolla innostanut ja inspiroinut?


Restaurant of the week is Säm Asian Bar & Kitchen- ja Masu Asian Bistro* in Helsinki. Tested shabu shabu and other Asian foods on a press dinner and will tell more about the evening next week.



*Kutsut tilaisuuksiin blogin kautta

*Invitations trough blog

2 kommenttia :

  1. Sinä se olet taas kerennyt paikasta toiseen. Jaa mitäkö mulla, töitä ja kotia ja tietty pientä ihmettä näin muutaman kerran viime viikolla.

    VastaaPoista
  2. Järvikylän tilaisuus oli kätevästi samassa korttelissa kuin toimisto, eikä Säm & Masu ole myöskään kaukana. Moni tilaisuus jäisi käymättä jolleivat ne olisi kivenheiton päässä töistä.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.