Keski-ikäisen kaamoskooman selätystä

Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Kaneka Ubikinolin kanssa


Vuosi vuodelta olen tuntenut kestäväni  yhä huonommin syksyn ja talven pimeyttä. Ei jaksa, ei huvita, tekisi vain mieli vetäytyä talviunille. Kaamoskooma iskee. Tiedät varmaan tunteen?


Kaneka Ubikinol Ubikaps kokemuksia
Pitkät työpäivät ja Pohjolan kaamoksen pimeys ovat huono kombo, mutta realiteettia minulle ja monelle muullekin. Jotenkin näiden talvi- ja syyskuukausien pimeyden läpi on rämmittävä. Olisi ihan kiva jos talvikuukaudet eivät olisi vain sumuista ryömimistä kevättä kohden. Alituinen kahvin ryystäminenkään ei pidä pirteyttä yllä, muut keinot on otettava käyttöön.


Kaneka Ubikinol Ubikaps kaamoskoomaan


Riittävä uni, liikunta, luonnossa samoilu, monipuolinen ruoka ja niiden vähäisten valoisien tuntien hyödyntäminen ulkoilussa auttaa jaksamaan, mutta nekään eivät välttämättä riitä pitämään vireyttä yllä näinä kaamoskuukausina.






Kaneka Ubikinol Ubikaps keski-ikäisen väsymykseen
Kaneka Ubikinol Ubikaps kokemuksia

Kaneka Ubikinol Ubikaps kokemuksiaTestaan yhteistyössä Kaneka Ubikinol Ubicaps-ubikinolikapseleita. Ubikinoli on ikääntymistä hidastava ja sydäntä tukeva antioksidantti, jota tarvitaan elimistön energiantuotannossa.

Kapselit s
isältävät voimakasta, tehokkaasti imeytyvää ja nopeavaikutteista antioksidanttia ubikinolia. Ravintolisästä ubikinoli imeytyy helposti ja on heti sellaisenaan solujen käytössä energian tuotantoon ja antioksidanttisuojaksi.
Ubikinolia suositellaan väsyneille, ikääntyville eli siis jo meille keski-ikäisillekin, urheilijoille, statiinilääkkeitä käyttäville, tupakoitsijoille, toipilaille ja muille, jotka eivät pysty hyödyntämään ubikinonia esim. heikentyneen imeytymisen tai entsyymitoiminnan vuoksi. Vaikutuksen luvataan nostavan vireystasoa, ubikinoli tuo uutta energiaa ja auttaa jaksamaan arjen rasituksissa.

Kuluneet viikot ovat sisältäneet reissuja, pitkiä työpäiviä ja stressiäkin aika lailla, mutta useamman viikon Ubicapseja popsittuani kaamoskooma ei tunnu saavan niin pahaa otetta kuin joinain talvina. Olen tuntenut jaksavani paremmin kuin monena aikaisempana alkutalvena eivätkä päivät kulu pelkässä kaamossumussa. Taidan päästä sittenkin tämän pimeän kauden läpi kunnialla! Ja hei, enää alle kaksi viikkoa ja päivät alkavat hiljalleen taas pidentyä!

Miten sinä kestät pimeyttä ja talvea? Oletko kokeillut ubikinolia? Mitkä ovat sinun aseesi kaamoskooman selätykseen?


Laktoositonta, hiivatonta, makeuttamatonta ja gluteenitonta ravintolisää myyvät luontaistuotekaupat, Sokos ja eri apteekit.



Testing Kaneka Ubikinol Ubicaps to fight fatigue during the dark Nordic winter months.

6 kommenttia :

  1. Mahtavat kuvat ja oivallinen kuva tuo ensimmäinen ylhäällä, siltä tosiaan välillä Pohjolan pimeydessä tuntuu.

    Vannon Ubikinonin nimeen, sillä olen saanut migreenit himmattua eli miltei pois kokonaan ja toisekseen Ubikinoni todellakin auttaa jaksamaan ja joskus jos olen liikaa napsinut, niin aamuneljältä on jo pirteä olo. Nykyään otan annoksen aamuisin, niin hyvin jaksaa päivän ja unikin tulee kivasti. :) Kaikkien olisi hyvä syödä Ubikinonia eli ajankohtainen postaus <3

    Ihanaa päivää Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ubikinoni auttaa migreeniinkin, sepä hienoa! Siitä ei olekaan kuin ihan pientä kokemusta vuosien takaa, kutsuin päänsärkyjäni minimigneereneiksi, mutta niitäkään ei onneksi ole vuosiin ollut. Nyt ainakin tiedän mitä tehdä, jos joskus palaavat.

      Poista
  2. Tuo eka kuva kyllä kuvaa omaakin oloani. Minä olenkin käyttänyt juuri tätä tuotetta ja täytyy kyllä sanoa, että enemmän on ollut energiaa puuhailla vielä työpäivän jälkeenkin.
    Mukavaa tiistaita sinulle Tuuli ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämä on auttanut. Ei tällaisena päivänä muuten olisi päässyt sängystä ylös...

      Poista
  3. Ubikinoni on ihmeainetta, käytin viime kevään, kesällä muutaman kuukauden tauko ja nyt aloitin uudestaan! On selvä vaikutus ainakin jaksamiseen, kun ottaa aamulla. Unet voi mennä jos illalla nappaa : ) Vaikka on ollut pitkä syksy, niin kohtapa ollaan kevään puolella, jos positiivisesti katsoo. Jaksetaan, jaksetaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ubikinoli tuntuu oikeasti auttavan. Olen kuitenkin iloinen, ertä kevät on onneksi tuossa tuokiossa, pian kuljetaan valoisaa aikaa kohden.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.