Viisi viikon varrelta

Tällä viikolla on taas tullut syötyä hyvin useaan otteeseen. Alkuvuosi on ollut täynnä erilaisia menoja ja tapahtumia, eikä ole sujunut mitenkään erikoisen kevyesti. Ensi viikolla Siippa lähtee kymmenen päivän työreissuun, taidan pitää syömiset niukempana hänen poissaollessaan. Salaattia, kiitos!



Blinikestit, blinijuhlat
Blini

Blinit

Sunnuntaina juhlittiin kälyni syntymäpäiviä. Hän oli kattanut pöydän kauniisti ja paistanut ison kasan blinejä, jotka tarjottiin runsaan lisukevalikoiman kera.


Avokadoleipä


Avokado
Avokado, avokadoleipäAvokadoleipä on ikisuosikki. Tässä eilisaamun leivässä vielä vähän raastettua pecorinoa päällä. Niin hyvää!



Alusvaatteet, anastasia, change-alusvaatteet
Näin vuoden aluksi päätin uusia alusvaatevarastoani. Change-alusvaateketjulta saadulla lahjakortilla* sain yhden setin, mutta innostuin samalla ostamaan useamman parin  - ja tällä kertaa muutakin kuin mustaa ja nudea. Samalla innostuin heittämään vanhimmasta ja kulahtaneimmasta päästä pois. Changen mitoitus on hieman erilainen kuin muilla, ympärysmitasta lähti pois, mutta kuppikoko kasvoi!

Kuvassa oleva Anastasian Liquid Glow* on muuten mielenkiintoinen tuote. Tuubissa ja vielä kädenselkäänkin kokeiltuna Bronzed-sävyinen korostusväri oli aivan liian metallinhohtoinen makuuni. Ennen kuin olin laittamassa tuotetta kiertoon, kokeilin sitä kuitenkin hyvin kevyesti kasvoille, tuote antoikin vain hillityä hohtoa. Olen käyttänyt sitä jopa ihan hillityssä arkimeikissä antamaan tervettä hehkua.


Matkailu, tallinna

Tallinna, matkailu

Tallinna oli taas kohteena kuluneella viikolla - tosin taas lähinnä tiukkaa työtä. Yövyin Tallinnassa ja kävin Dom-ravintolassa syömässä yhteistyökumppaneiden kanssa. Kameraa en tullut kuitenkaan kaivaneeksi esiin. Hyvä ruoka ja upea esillepano, mutta ravintolan ainoina asiakkainakin saimme tarjoilijalta melko nuupeaa palvelua.


Paulig, flavor studio


Torstai-iltana osallistuin Favor Studiossa Teurastamolla Pauligin jäjestämälle kokkikurssille Alex Nurmen johdolla, siitä ja parista mielenkiintoisesta reseptistä tuonnempana lisää

*Change-lahjakortti ja korostusväri saatu viestintätoimistojen kautta

Miten sinun viikkosi on sujunut?

16 kommenttia :

  1. Kauniita kuvia jälleen.

    Minun viikkoni on vierähtänyt tiivisti opiskelujen äärellä. Pikkasen kirittävää, kun alan vihdoin pääsemään tämän yskä/flunssa kombinaation niskan päälle.

    Kivaa viikkoa sinulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koeta toipua! Moni on ollut todella kipeänä viime viikkoina. Itse olen onneksi -toistaiseksi- selvinnyt ilman. Toivottavasti onnistuisin välttämään flunssat tänä talvena

      Poista
  2. Ihania kuvia ja tunnelmia ja eniten myyty tuosta blinipöydästä ja mitä kauniimmasta kattauksesta. <3 Suloista sunnuntaita Lumo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mariian kattaukset ovat kauniita. Pakko ikuistaa aina.

      Poista
  3. Blinit ja kattaus ovat täydelliset. Tytär juuri kertoi, että viimeksi kun olivat ystävien kanssa, niin olivat saaneet muutamassa kaupassa todella ala-arvoista palvelua. Tytärtä harmitti tämä, koska he kuitenkin olivat ihana maksavia asiakkaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä palvelu ei ollut töykeää, mutta tarjoilija ei kiinnittänty meihin -ainoisiin asiakkaisiin- paljoakaan huomiota, korjannut lautasia pöydästä jne., unohti tilauksia... hänellä taisi olla ajatukset muualla.

      Poista
  4. Herkullinen ja kaunis blinipöytä! Minäkin muuten kävin hakemassa Changesta alusvaatesetin. En ole aiemmin käyttänyt heidän tuotteita ja ihan huippuhyviltä tuntuvat. Joten lisää pitää käydä ostamassa ehdottomasti :) Kivaa alkavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merkki on toki tuttu, mutta en ollut itse ostanut sieltä aiemmin mitään. Nyt vaihtui alusvaatelaatikon sisällöstä aika paljon, kun samalla heitelin vanhimpia pois.

      Poista
  5. Voi noita blinejä ja avokadoleipä on vaan niin hyvää, siihen ei koskaan kyllästy. Olen itse Changen alusvaatteiden ystävä, hintalaatusuhde oikein hyvä. Kaikkiin ihaniin tapahtumiin ei ole ehtinyt, kun on niin monenlaista projektia meneillä juuri nyt. Onneksi voi somesta seurailla ja blogeista lukea, ihanaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pauligin tapahtuma oli minulle sopivasti vasta kuudelta. Se olikin kiva tilaisuus kun itsekin pääsi osallistumaan tekemiseen.

      Poista
  6. Blinit - nyt tuli nälkä! Ihanaa herkkua ja nyt voi taas luvan kanssa nauttia niitä. Pitäisköhän mennä testaamaan Lasipalatsin blinit pitkästä aikaan... Kaunis tuo kälyn blinikauttaus!

    Hyvä kun muistutit tuosta Changen lahjakortista - omani on vielä käymättä. Muutamia värikkäitä alusasuja olen hankkinut ja ovat ihan piristäviä. Anastasian meikit ovat superihania!

    Tallinna näyttää kyllä idylliseltä kaikkina vuodenaikoina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Changen lahjakortissa ei tainnut olla viimeistä käyttöpäivää, mutta muuten on muutaman lahjakortin kanssa mennyt aika viime tippaan. Nyt olen laittanut kaikista merkin kalentriin viimeistään kuukautta ennen viimeistä käyttöpäivää etten vain unohda.

      Poista
  7. Hei, kiinnostavaa luettavaa ihanista ruista ja matkailusta <3 Blinit on yksi mun monista lemppareista ja itse tehtynä niistä saakin tarpeeksi ison satsin ja täytteitä saa laittaa runsaasti.

    Blogistani marjaanablog.blogspot.fi löydät linkit ja vinkit uuteen Hehku ketjuun ja toivottavasti myös muuta vinkkiä kasvisruokiin ja yleiseen ekologisuuteen. Tervetuloa ja iloa talveen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjaana. Kasvisruokavinkit ovat aina tervetulleita.

      Poista
  8. Minulla oli myös toissaviikolla alusvaatteiden uusimisprosessi, ostin kuudet rintsikat, ja varmaan 20 alushousut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään uusin omia varastojanikin aina kertaheitolla, samalla sovittamisella

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.