Herkkuhetkiä Linnanmäellä

Viime viikon ihanan aurinkoisiin päiviin kuului vierailu Herkkulinnassa Linnanmäen kutsumana. 

Meitä Nelkytplusblogilaisia oli mukana useampia; Beachouse kitchen, Tuula's Life, Marjon matkassa, Arjen Helmiä, Pinkit korkokengät, sekä Casa Mimin Sari, jolle saimme laulaa samalla synttärionnittelulaulun.


Linnanmäki, herkkulinna

Linannamäelle ravintola Jarrumiehen paikalle talven aikana rakennetussa Herkkulinnassa on viisi erilaista ravintolaa.


Linnanmäki, herkkulinna
Grilli tarjoilee tutttuja huvipuistoherkkuja, vaikkapa hodaria jota voi itse tuunailla sipulirouheella, korianterilla, majoneesilla ja srirachalla, bataattiranuja voi tilata  joko nyhtökauralla, -kanalla tai -possulla. Salaatti & Vartaassa asiakas voi koota itse mieleisensä salaatin ja ottaa salaatin kylkeen vartaan, Flores Freshmex puolestaan tarjoilee burritoja ja runsaita nachoannoksia. Kaikkea oli tietysti maistettava. En muistanutkaan huvipuistoherkkujen olevan näin maistuvia!


Linnanmäki, herkkulinna

Linnanmäki, herkkulinna

Cafe Vohvelitehtaassa asiakas voi itse suunnitella haluamansa suolaisen tai makean vohvelin. Yritysasiakkaille ja isommille ryhmille on ollut tilauksesta tarjolla myös vohvelikakkua, joka ei normaalisiti ole listalla.

Lintsin ravintoloissa on erikoisruokavaliot myös huomioitu.


Linnanmäki, herkkulinna

Herkkulinnan katolla sijaitseva terassiravintola Keidas tarjoaa pientä suolaista ja juomia, mm. kesän hittijuomaa, värikästä ja pirskahtelevaa hattaraskumppaa.



Linnanmäki

Linnanmäki

Linnanmäki

Linnanmäki

Linnanmäki

Linnanmäki

Linnanmäki


Linnanmäki
Herkuttelun jälkeen en mennyt laitteiden kieputetavaksi, vaan kiertelin huvipuistossa hetken kameran kanssa. Mieli teki kokeilla suosikkipeliäni, jo lapsuudesta tuttua hevoskisaaa (jossa oli näköjään myös kameli kisaamassa ykköspaikasta), mutta jätin sen ensi kertaan. Linnanmäelle voi hyvin mennä viihtymään kesän aikan useaan otteeseen ihan ruoan pariin ja iltakävelylle.

Oletko käynyt Linnanmäellä jo tänä kesänä? 

5 kommenttia :

  1. Kyllä kannatti lähteä Lintsille täältä vähän kauempaakin. Ilma suosi meitä ja kaikki ruoat olivat todella herkullisia. Seura oli tietenkin ihan ykkösluokkaa. Ihanat kuvat jälleen sinulla ♥

    Itse en ollut käynyt Linnanmäellä moneen vuoteen, mutta nyt kyllä innostuin paikasta niin kovin, että päätin tulla Lintsille vielä syksyllä kauhuviikkojen aikaan.

    VastaaPoista
  2. Niin upea sääkin meille tuli, olipa hauska 40+ kokoontuminen hyvän ruoan äärellä! En kyllä ole aiemmin syönyt näin hyvin Linnanmäellä, nyt on jo sana kirinyt eteenpäin ja saan viedä sukulaislapsia x 2 sinne nauttimaan!

    VastaaPoista
  3. Tänä kesänä ei olla vielä Lintsillä käyty. Herkulliselta näyttää kaikki ruoat ja Maiju ehtikin jo kehua tuota gluteenitonta ruokaa.
    Mukavaa viikonloppua Tuuli <3

    VastaaPoista
  4. Ihan huikeat nuo eväät, hyvä Lintsi ja Maijulle löytyi vielä gluteenitonta. :) Ihanaa kun Sari sai onnittelulaulun <3

    VastaaPoista
  5. Vau miten herkullisen näköisiä ja juuri niin Lintsille sopivia eväitä olette maistelleet.
    Just nyt syötyäni lounaan jäi silmäni tapittamaan tuota vohvelikakkua, pakko varmaan illalla tehdä kotona :).

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.