Viisi viikon varrelta

Kukkivista puista on siirrytty jo pionien aikaan. Hellelukemiin ei olla päästy, mutta kesäisen viikon varrelle on mahtunut kaikenlaista mukavaa.


Pioni, kesäkukka, puutarhA

Pioni, kesäkukka, puutarhA

Pioni, kesäkukka, puutarhA

Pioni, kesäkukka, puutarhA

Kotipihan pionit ovat kukassa runsaina, painavina kukkina. Talojen seinustoille on istutettu eri lajikkeita valkoisia, fuksian värisiä ja vaaleanpunaisia pioneita. Pioni on mielestäni yksi kauneimpia kesäkukkia. 


Lierac, kosmetiikka

Ranskalainen Lierac-apteekkikosmetiikkasarja esitteli uutta kohottavaa ja kiinteyttävää Lift Integral-sarjaa aikuisella iholle Palacessa*. Sarja on tulossa vasta syksyllä myyntiin, blogissa siis lisää kunhan olen päässyt kunnolla testaamaan tuotteita kesän aikana.


Fazer, ladies who lunch
Palacessa oli useita tuttuja samassa tilaisuudessa. Minä, Tuula, Pia ja Maarit lähdimme vielä kahville Fasulle. Ihana raparperileivos ja jäälatte sekä vilkas keskustelu kruunasivat mukavan iltapäivän. Keskustelunaiheet vaihtelivat kosmetiikasta somekäyttäytymiseen ja politiikasta ihmissuhteisiin.



silja line, mocktail

silja line, mocktail



Silja Line esitteli uuden mocktaillistan kuluneella viikolla*. Mocktailien eli alkoholittomien cocktailien suosio on jo pidempään ollut vahvassa nousussa, alkoholittomilta juomilta odotetaan makua ja näköä kuten normicocktaileiltakin. Silja on vastannut kysyntään kattavalla mocktaillistalla ja tarjoamalla mocktailien lisäksi erilaisia raikkaita juomia kombuchasta tuorepuristettuihin luomumehuihin. Saimme itsekin harjoitella mocktailin tekoa.


Taste of Helsinki 2018




Taste of Helsinki

Taste of Helsinki

Taste of Helsinki


Viikon ja yksi kesän kohokohtia on ollut Taste of Helsinki. Pääsin tänä kesänä kaupallisessa yhteistyössä maistelemaan monia annoksia jo etukäteen ja eilen olimme Taste of Helsingin aurinkoisella picnicillä Siipan kanssa useamman tunnin, tapasimme tuttuja, söimme huippuravintoloiden upeita annoksia ja maistelimme viinejä.  Taste of Helsinki tarjoaa vielä tänään lounaskattaksen Finlandiatalon takana, Töölönlahden puistossa.

Tänään nautitaan vielä auringosta, juhannukselle onkin sitten jo luvattu epävakaisempaa. Täytyy vain ajatella, että luonto on kaivannut sadetta pitkään ja on hyvä, jos vettä nyt saadaan.

Mukavaa juhannusviikkoa kaikille, joko lomat lähenevät?

*kutsut blogin kautta

14 kommenttia :

  1. Pioneita olen kantanut kotiin maljakkoon kaupausta useita kertoja. Ja ihailen joka päivä yhden omakotitalon pihalla kasvavia pulleita pioninnuppuja, joita puhkeaa aivan upeita kukkia yksi kerrallaan. Pioneihin ei voi koskaan kyllästyä.

    Mocktail-tilaisuus oli pakko jättää väliin työkiireiden takia. Harmittaa kun olisi kyllä kiinnostanut. Taste of Helsinki jäi myös tänä vuonna pois ohjelmasta kun kaikkielle ei vain ehdi. Ihanan herkullisia ruokakuvia...omnomnom!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taste of Helsinki oli kahdenkin käynnin arvoinen, taas oli mahtavia makuja ja kiva fiilis.

      Poista
  2. Minä odotan juhannusta kovasti, siksi, että pääsen taas Karkkilaan ja siksi, että saan napata pioneita ystävän kukkapenkistä :D
    Mocktail-tilaisuus jäi minultakin väliin työkiireiden takia, tosi harmi, koska olisi ollut ihana tapahtuma.
    Mukavaa sunnuntaita Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sinulla onkin sitten kiva juhannus tiedossa. Nyt vain toivotaan hyviä säitä☀️

      Poista
  3. Alkoholittomat vaihtoehdot ovat hyviä! Ja toki on sitten kiva,että ne ovat näyttäviä ja maistuvat hyvälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehdottomasti, ei vain pelkkää pommacia tai appelsiinimehua vaan mielikuvituksellisetkin vaihtoehdot ovat tervetulleita.

      Poista
  4. Pionit ovat kukkien kuningattaria - en voi ymmärtää, miten kukassa voikin olla satoja terälehtiä! Luonto on ihmeellinen, vai lieko jalostuksen tulosta? Oli niin tai näin, ihania ne on!
    Viikon parhaita hetkiä oli vihdoinkin tapaaminen ja kahvittelu, vaikka vähän olikin aikapulaa. Oli kiva rupatella ja tutustua hiukan paremmin.
    Meilläkin on rutikuivaa ja lähes oljenkeltainen nurmikko landella, joten vesi tekisi nyt terää. Toivotaan silti, ettei Juhannuksena kuitenkaan sataisi.
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pionit todella ovat ihania.

      Oli kiva nähdä ja hetki rupatella. Aurinkoista juhannusta☀️

      Poista
  5. Ihanan herkullisia kuvia - ja iloitsen kovasti tuosta moctail -linjasta. Etenkin kesäkuumilla niitä juomia kuluu paljon ja jos niissä sitä alkoholia on, saattaa käydä köpelösti;)
    Meidän pihan pioni päätti sitten olla kukkimatta tänäkään kesänä - muutama kesä sitten vaihdettiin sen paikkaa ja se kukki parina ensimmäisenä kesänä kunnolla - nyt ei muutamaan kesään ollenkaan. Vieläköhän pitäisi paikka vaihtaa?
    Ihania kesäpäiviä sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mocktailtrendi on tervetullut, monet eivät juo lainkaan tai halutaan ottaa yksi-kaksi alkoholijuomaa ja sitten aiirtyä alkoholittomiin. Erilaisia, maistuvia vaihtoehtoja on hyvä olla

      Poista
    2. Mocktailtrendi on tervetullut. Monet eivät juo lainkaan tai halutaan yksi-kaksi alkoholijuomaa ja sen jälkeen siirtyä alkoholittomiin. Maukkaita vaihtoehtoja tähänkin tarvitaan.

      Poista
  6. Olipa tapahtumatäytteinen viikko ja sitten sattui vielä niin monta päällekkäistä juttua ja äkillistä logistista ongelmaa, ettei kaikkiin millään ehtinyt. Oli kyllä parhain Taste of Helsinki -tapahtuma koskaan, nyt vaan voi muistella kaikkia nautittuja annoksia samalla kun virittäytyminen juhannukseen tapahtuu. Samalla hiljenee tapahtumarintamalla : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taste of Helsinki oli taas onnistunut.

      Eipä vaan täysin hiljentynytkään, tosiaan ensi viikoksikin on vielä tapahtumia eli nähdään ensi viikollakin.

      Poista
  7. Raparperileivos tahtoo, ai niin en saa, kun on tämä "treenaus" päällä, tiedät kyllä minne. ;)

    Ihanat kuvat ja tunnelmat ja jään innolla odottamaan teidän juhannuskuvia <3 Sydämellistä juhannusta Tuuli <3

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.