Perjantaina lähdin hieman normaalia aiemmin töistä ja päätin työviikon mukavasti Brondassa Tomi Björckin Huippukokin kotiruokaa 2-kirjan julkkareissa samppanjaa siemaillen ja maistellen kirjan reseptien mukaan tehtyjä makupaloja.
Tilaisuudessa tapasin myös Monday to Sunday homen Päivin.
Tilaisuudessa tapasin myös Monday to Sunday homen Päivin.
Tomi kertoi kirjan teon olleen rankka prosessi, mutta ei hän täysin kumonnut ajatusta kolmannesta kirjasta sarjaan, jos tämä kirja menestyy. Tosin miehen aikaa vievät perheen lisäksi ravintolat Helsingissä ja Tukholmassa ja ruokatrendien tutkailu maailmalla. Uusia ravintoloitakin hän haluaisi perustaa ulkomaille.
Testasin kirjasta jo paria reseptiä ja hyvinhän toimivat, niistä lisää myöhemmin. Kyselin Tomilta myös rakastamastani juzu-hedelmästä, jota löytyy hänen ravintoloidensa ruokalistoilta ja myös tämän kirjauutuuden resepteistä. Kunhan olen testannut hänen antamaansa vinkkiä, kerron sen teillekin.
On Friday I left a bit earlier than normally from work and ended the work week sipping Champagne and eating delicious small bites at launch party of Tomi Björck's book release party. The Finnish celebrity chef has several restaurants in Helsinki and Stockholm. He has also been in many cooking shows and released cookbooks. This is his second book of home cooking.
I already have made few recipes out of the book, very delicious. I'll share the results with you later on.