12.11.2009

Decadence




Made this decadent dessert some weeks ago, unfortunately the photo is not the best possible.

1 package biscotti (Italian hard almond cookie)
0,5 dl vino santo (Italian dessert wine)
5 figs
1 dl whipping creme
1 dl mascarpone
0,5 dl toasted slivered almonds
white chocolate for garnishing

Place biscotti and quartered figs on serving bowl, sprinkle vino santo over, toss.
Whip the cream, mix with mascarpone. Use sugar for sweetening if you wish. Place cream-mascarpone dollops over biscotti and figs. Garnish with toasted almonds and slivered white chocolate.

Divine and unhealthy!

Tein tätä syntisen hyvää jälkiruokaa muutama viikko sitten. Valitettavasti kuva ei ei anna täyttä oikeutta jälkiruoan näyttävälle ulkonäölle.



1 pkt biscotteja (kovia italialaisia mantelikeksejä)
0,5 dl vino santoa (makeaa italialaista jälkiruokaviiniä)
5 tuoretta viikunaa
1dl vispikermaa
1 dl mascarponea
0,5 dl paahdettuja mantelilastuja
valkoista suklaata


Laita viipaloidut viikunat ja biscotit tarjoilumaljaan. Pirskottele vino santo päälle, sekoita.
Vispaa kerma, sekoita mascarponen kanssa, makeuta halutessasi sokerilla. Asettele kermanokareita viikunoiden ja bioscottien päälle.

Koristele manteli- ja valkosuklaalastuilla.
Jumalaisen ihanaa... ja epäterveellistä...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.