19.11.2009

Shrimp pasta


This pasta is simple and fast. A friend who made me this pasta used jumbo shrimp tails in salted water, I use frozen ones.

20 unfrozen jumbo shrimp tails
2 garlic cloves
1 dl olive oil
1 dl parmigiano romano shaves
½ dl toasted pine nuts
handful of basil leaves
salt
tellicherry pepper

200 g spaghetti

Cook the pasta to al dente. Drain shrimps well, heat oil in pan.Fry Shrimps and garlic for few minutes. Season with pepper and salt. Toss shrimps, garlic and pine nuts with pasta . Garnish with parmigiano reggiano shaves and basil leaves.

Katkarapupasta

20 sulatettuja jättikatkaravun pyrstöjä

2 valkosipulin kynttä

1 dl oliiviöljyä

1 dl parmesaanilastuja
½ dl paahdettuja pinjansiemeniä

suolaa
mustapippuria


200 g spaghettia 

Keitä pasta. Valuta sulatetut ravunpyrstöt hyvin, kuumenna öljy pannussa, paista pysrstöjä muutama minuutti valkosipulin kanssa, katkaravut eivät saa sitkistyä eikä valkosipuli palaa.


Mausta katkaravut pippurilla ja suolalla. Sekoita pyrstöt, valkosipuli ja pinjansiemenet pastan kanssa. Koristele annos parmesaanilastuilla ja basilikalla.




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.