14.3.2010

Meat rolls with orzo filled peppers

 Italian pork rolls

2 pound pork tenderloins
6 oz of prosciutto chopped
1 small jar of sun dried tomatoes chopped
3 cloves of garlic mince
1 small yellow onion chopped
1/2 cup of chopped parsley
1 15oz can of diced tomatoes
1 tsp of dried basil
1/2 tsp freshly ground black pepper
1/2 tsp salt
3 Tbl. of extra virgin olive oil
Trim the fat off the tenderloin and cut into 3 inch pieces.
·  Between two sheets of wax paper pound the tenderloin until thin
·  Spread prosciutto, garlic, cheese and sun dried on a flattened piece of tenderloin.
·  Roll tenderloin tucking in the sides so nothing gets out.
·  Tie with string
·  In a large skillet saute onions in oil for 2 minutes.
·  Add the rolled tenderloin to the skillet and brown for around two minutes on each side.
·  Toss in diced tomatoes.
·  Sprinkle with basil, salt and pepper
·  Cover and cook for an hour

Cook orzo pasta, mix with some herbs and cream cheese, fill the peppers, cook in oven 200 C for 20 min.

Italialaiset possukääröt
  
 8 viipaletta possun lapaa ohuina viipaleina
pieni purkki aurinkokuivattuja tomaatteja
3 valkosipulinkynttä pieniksi pilkottuna
1 mozzarellapallo kuutioituna
1 pieni sipuli pilkottuna
1 dl persiljasilppua
400 g tölkki kokonaisia tomaatteja
ruokalusikallinen kuivattua basilikaa
½ tl mustapippurirouhetta myllystä
½ tl suolaa
8 viipaletta prosciuttokinkkua
3 rl oliiviöljyä

Nuiji possuviipaleet ohuiksi. levitä valkosipuli, kuivatut tomaatit ja mozzarellakuutiot lihan päälle.

Rullaa liha kääröiksi ja paina reunat sisään, niin ettei täyte valu ulos. Sido narulla.

Ruskista kääröjä sipulin kera, lisää tomaatit, ripottele suola, pippuri ja basilika joukkoon, anna hautua 1h miedolla lämpötilalla niin että liha on mureaa.

Keitä orzo-pastaa ohejen mukaan, sekoita tuorejuustoa ja yrttejä, täytä paprikat orzo-sekoituksella. Kypsennä 200 C uunissa 20 mi
n.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.