15.5.2010

Lobster


Soem weeks ago bought frozen lobster, unfrosted it, cooked for three minutes, served with lemon butter and lemony rice and dry sparkling wine.

Easy and good, although it did not beat the last lobster dinner I have had; gigantic lobster at Legal seafoods in Boston few years ago. It's a chain restaurant, but we were recommended to try them while in Boston and it really was worth a try!
 
Vielä vappukuva, ostin aatoksi pakastehummerin, sulatin sen, keitin kolme minuuttia, tarjosin sitruunavoin ja sitruunaisen riisin kera, tarjolla oli myös kuivaa kuohuviiniä. 

Hyvää, ei tosin ihan vetänyt vertoja sille jättihummerille, jonka jaoin siipan kanssa Bostonin Legal seafoodissa kolme vuotta sitten.Ketjuravintola, joita yleensä välttelen, mutta nyt sitä suositeltiin ja oli kokeilun arvoinen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.