9.6.2010

Hong Kong Chinese molecular gastronomy restaurant


Photo Hunters and Gatherers

 Photo Luxe dining

UPDATE; REVIEW HERE.

What do you think of this luch menu?

I booked a table for us at Bo Innovation, previosly Michelin star awarded restaurant in Hong Kong after reading many good reviews.
Chef Alvin Leung is known for Chinese cuisine with molecular gastronomy. This meal will probably not be very filling, but exciting gastronomical journey. Waiting it to be highlight of our first stop in Hong Kong. We will stop in Hong Kong for two and half days on the way to Sydney and for four days on the way back to Helsinki.
Bo Innovation set luch is also well priced; HK$ 228.00 (plus 10% service charge) = abt 26 EUR . Of course wine, water + possible extras will raise the final price.

Choice of 2 Dim Sum (or) Classic "bo" dishes
Choice of Main Course
• slow cooked, suckling pig, chinese vinegar, egg
• langoustine, preserved duck egg, english mustard, cauliflower
• french quail "beggar style", wolfberry chutney, chinese lentil
• grouper, “hunan” ham, white asparagus, shiitake ( $100 supplement )
• pan roasted scallop, crispy woba, peas, sichuan "jo lo"( $100 supplement )
• M9+ wagyu, wasabi sugar snap peas ( $450 supplement )
Miltä yllä oleva ruokalista kuulostaa?

Olen varannut pöydän lounaalle Bo Innovation -ravintolaan Hong Kongissa. "Paholaisena" tunnetun keittiömestari Alvin Leungin ravintola oli saanut niin monessa paikassa ylistäviä arvioita, että halusimme kokeilla muutama vuosi sitten Michelin-tähtiä saaneen ravintolan molekyylikeittiötä.
Odotan lounaan olevan ensimmäisen Hong Kongin-pysähdyksemme kohokohta, pysähdymme Hong Kongissa kahdeksi ja puoleksi vuorokaudeksi matkalla Australiaan ja neljäksi päiväksi taas matkalla Helsinkiin.

Bo Innovationin lounas on kohtuullisesti hinnoiteltu HK$ 228 + 10% palvelumaksu eli noin 26 EUR. Tosin juomista ja mahdollisista lisätilauksista tulee myös lisähintaa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.