8.9.2010

Pesto shrimps with caramelized nectarines and water melon

Again a simpe, fast summery recipe with home made pesto...
Defrost shrimps, pat dry and fry in a mall drop of olive oil for few minutes.
Cut nectarines in slices and fry in small knob of butter until they are ligthly browned and camelized. Roll shrimps in small amount of pesto and serve them with nectarines and water melon cubes.

Taas helppo ja nopea kesäinen ruoka (kesää voi jatkaa ruoalla vähän pidempään...), jossa on käytetty kotitekoista pestoa. Ohje on summittainen, mutta niin helppo, ettei määriä tarvita.

Sulata isot ravunpyrstöt ohjeen mukaan, aputtele kuivaksi ja paista pari minuuttia tilkassa oliiviöljyä.
Paista viipaloidut nektariinit pikku nokareessa voita, kunnes ne ovat kevyesti ruskistuneet ja karamellisoituneet. Pyöräytä ravunpyrstöt pestotilkassa ja tarjoa nektariinien sekä melonikuutioiden kera.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.