3.9.2010

Salmon, avocado mousse and caprese with pesto

Everyone who has been following my blog, knows I prefer "fast food", which doesn't mean pick up food, but simple, fast food made from scratch.

Here I have a salmon fillet roasted on dry skillet. I have a Swiss Diamond skillet, which is excellent. Expensive, but will last or ever and is very good in use.

Salmon was served wiht mashed avocado seasoned with added a pinch of salt an pepper (whwen serving mashed avocado to guests yuo can call it avocado mousse) and Caprese = tomato mozzarella salad with homemade pesto.

Took 15 minutes to prepare and was delicious!

Blogiani seuranneet tietävät, että suosin "pikaruokaa", joka ei kuitenkaan tarkoita noutosapuskaa, vaan yksinkertaista, nopeaa ruokaa alusta asti itse valmistettuna.

Tässä on kuivalla pannulla paahdettua lohimedaljonkina. Minulla on Swiss Diamond-pannu, joka on erinomainen. Kallis, mutta kestää varmaan ikuisesti ja on todella hyvä käytössä.


Lohen tarjosin muussatun avokadon kanssa johon lisäsin ripauksen suolaa ja pippuria makua korostamaan (muussattua avocadoa voi vieraille tarjotessa kutsua avocadomousseksi) sekä Capresen =tomaatti-mozzarellasalaatin ja kotitekoisen peston kera.

Valmistus kesti 15 minuuttia ja ruoka oli herkullista!

2 kommenttia :

  1. I am packing my bags now and will be there for dinner tomorrow! :)

    Looks so yum!

    xx C

    VastaaPoista
  2. Charlotta, you and your family are always welcome for dinner!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.