15.5.2011

Fast food my way 4; Polenta cakes, tomato salsa and three minute meat balls

It's time again for fast food my way...

Polenta cakes, tomato salsa and three minute meat balls

In the morning, prepare a portion of instant polenta according to directions in the box, mix in fresh herbs and pour it in a dish. You ca do it; it takes only five minutes. Cover the dish and place in the fridge.

In the evening, cut tomatoes in cubes, mix in pinch of salt and pepper, basil, minced garlic and parmesan flakes. Set aside. In mean time, prepare the meat balls; form meatballs out of good quality raw sausages.Fry in pan. Cut the now firm polenta cake in squares and fry in another pan in drop of olive oil.

Fifteen minutes and your dinner is ready.

On taas aika valmistaa pikaruokaa minun tavallani ...

Polentakakkuja, tomaattisalsaa ja kolmen minuutin lihapullat

Valmista aamulla pikapolentaa pakkauksen ohjeen mukaan, sekoiteta tuoreita yrttejä joukkoon, sekoita ja kaada seos astiaan. Polentapuuron keittäminen kestää vain kestää vain viisi minuuttia, ehdit siis hyvin tehdä sen aamulla. Peitä ja laita astia jääkaappiin.
Illalla leikkaa tomaatit kuutioiksi, sekoita joukkoon ripaus suolaa ja pippuria, basilikaa, murskattua valkosipulia ja parmesanlastuja. Anna seistä vartin ajan. Tällä välin valmistele lihapullia, muotoile pullat hyvälaatuisista raakamakkaroista (mm. Stockmann, hallit yms.). Paista pannulla, muutama minuutti riittää.

 Leikkaa jähmettynyt polentakakku paloiksi ja ruskista toisella pannulla tilkassa oliiviöljyä.

Ruoka on valmista, aikaa kului 15 min.

2 kommenttia :

  1. Hyvä vinkki,kiitos. Olen pari kertaa pyöritellyt polentapakettia kaupassa käsissäni ja jättänyt sen sikseen. Ohjeen ja ihanien kuvien innostamana tartun oitis tähän ohjeeseen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos ohjeesta, tätä on kokeiltava!
    Näyttää hyvältä enkä epäile makuakaan:)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.