9.10.2011

Weekend breakfast

Hektisen työviikon jälkeen on ihana nukkua myöhempään, tehdä runsas, maukas aamiainen ja nauttia se hitaasti lehteä lukien. Puolukka-mustikkasmoothie, kotitekoinen mysli, kinkku-tomaatti-juustomunakas pitävät kylläisenä päivälliseen asti.

Suloista sunnuntaita!

After hectic work days, it's wonderful to wake up late, make good breakfast and enjoy it slowly with newspaper.

Enjoy Sunday!

6 kommenttia :

  1. Tässä tulee nälkä jo katsellessa. Oi, suomalaisen puolukan voittanutta ei ole!

    VastaaPoista
  2. Kerrotko müsli ohjeesi?
    Paahdatko hiutaleet uunissa?
    -Anne

    VastaaPoista
  3. Munakas näyttää todella herkulliselta! :)

    VastaaPoista
  4. Ohje löytyy alla olevasta linkistä, nykyisin tosin paahdan n. 170 asteessa miltei tunnin sekoitellen välillä.

    Teen ison satsin kerralla ja säilön ilmatiiviissä purkissa.

    http://lumolifestyle.blogspot.com/2010/08/sydney-inspired-muesli.html

    VastaaPoista
  5. Nyt on jo hektinen työviikko alkanut, taas on maanantai.

    Viikonlopun jälkeen jääkaapissa on vaan "jätteet", joten töiden jälkeen tein peruna-tomaatti-munakkaan. Munakas pelastaa aina paljon ja täytteistä riippuen siitä saa oikean aterian.

    VastaaPoista
  6. Herkullisen näköinen aamiainen ja muutenkin suloinen sunnuntai:) Kyllä tuolla rento vapaapäivä lähtee oikeinpäin käyntiin.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.