16.11.2011

Busy busy busy


Kiirettä pitää niin töissä kuin kotonakin... En ole ehtinyt edes keskittymään Ravintolapäivän "yritykseemme" Kälyset namusiin. Aamulla kävin kuitenkin tarvikeostoksilla sillä aikaa kun  auto oli renkaiden vaihdossa. Illalla käynnistyy namutehtaan tuotanto... suklaisia minttumarenkeja, suolaisen makeita pretzelsuklaita, suklaadipattuja browniepaloja.... Huomenna pidän etäpäivän, jotta voin paistella marenkeja työnteon lomassa.

Toivottavasti näen jonkun teistä lauantaina herkkujen merkeissä. Sillä välin, lueskelkaa Lonnyn uusinta numeroa.

Ai niin, kuunnelkaa Radio Helsinkiä huomenna aamupäivällä. Ennen lounasaikaa olen kertomassa Kälysistä namusista...

My life has been super busy lately. Haven't had time even for our Restaurant day kitchen... Will start tonight making and baking; chocolate dipped mint merengues and brownie bites, sweeet and salty pretzel chocolates... Tomorrow I will work from home so I can leave the merenques in oven for 1½ h while I am working.

Will report about the baking and making. In the meanwhile, you guys can enjoy the latest issue of Lonny. I can concentrate on that maybe on Sunday...

3 kommenttia :

  1. Lonny on loistava! Tykkaan katella sita, saada inspiraatiota ja parasta on ettei nurkat tayty taas yhdella lehdella..

    VastaaPoista
  2. Voiko sitä RAdio Helsingin haastattelua kuunnella jälkikäteen?
    -Anne

    VastaaPoista
  3. Ei taida onnistua, Radio Helsingistä voi kuunnella joitain puheohjelmia myöhemminkin, mutta ei ilmeisesti tätä.

    Haastattelu kuulosti jopa omissa kovin kriittisissä korvissani ihan hyvältä. Leikattuhan sitä tietysti oli, mutta en änkyttänyt, viljellyt niinkua tai muutenkaan häpäissyt itseäni...

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.