19.4.2012

Lamb ribs with new crispy potatoes



Joululahjaksi saamastamme lammaserästä oli anoppilan pakastimessa vielä jäljellä paisti, joka tarjoillaan tällä viikolla vieraille sekä paketillinen lampaan ribsejä.

The lamb meats we got for Christmas have been in my mother in law's freezer. Last time I was there I checked what was still left; a lamb leg we will serve to friends this week and a pack of ribs.

Mietin hetken miten ribsit voisi valmistaa.
I pondered for a while how to prepare them.

 
Lopulta päädyin hieromaan ribsit yksinkertaisesti suolalla, pippurilla ja valkosipulilla. Vuokaan ribsit ja tilkka vettä ja 150 C uuniin reiluksi tunniksi. Liha irtosi luista kuin itsestään... Ribsien kanssa tarjosin uunissa rosmariinin ja valkosipulin kanssa paahdettuja uusia perunoita, minttupestoa sekä tomaattia fetan ja basilikan kera.

I finally decided to season them simply wiht garlic, salt and pepper. I placed ribs in oven pan with a a dash of water for abt 70 minutes in 150 C. With the ribs I served oven roasted garlic and rosemary new potatoes, mint pesto and tomatoes with feta and basil.

1 kommentti :

  1. Oi, miten herkullisen ja mehukkaan näköinen ateria!
    Kiitos vinkistä ribsien suhteen, täytyy kokeilla. Viimeksi kokeilin lampaan potkaa Qulman ohjeella joka taannoin oli hesarin ruokatorstaissa. Mukavaa torstaita!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.