Sleigh dog








Appivanhempieni Tarmo-koira muistuttaa niin paljon rekikoiria, että päätimme kokeilla Tarmolle vetovaljaita. Tarmo vetikin innoissaan pulkkaan lastattua heinäpaalia, tosin rekikoira lähti välillä omille teilleenkin.
 
Rekihommien jälkeen ihmiset ja Tarmo tekivät lumitöitä, Tarmo loikki jokaisen lapiollisen perään. Sitten mentiinkin sisään, vedettiin lahjasukat jalkaan ja nautittiin lahjaherkkuja.
 
My inlaw's dog Tarmo resembles a sleigh dog, so yesterday we harnessed him. He was eager to pull a hey bale in a sledge, althoug few times the sledge fell over, Tarmo got loose and ran around with an empty sledge.

After sleigh training we shoveled snow and Tarmo helped us. Afterwards it was lovely to get in, pull gift woollen socks on and enjoy Christmas goodies.

6 kommenttia :

  1. Aivan ihanat lahjasukat, noista voisi ottaa vähän mallia ja yrittää tehdä samantapaiset. Pitää ensin kutoa kaikki jämälangat pois. Valko-harmaa on kiva yhdistelmä.

    Ollikin on iloinen lauhtuneesta säästä, eikä auraamattomat tiet ole estäneet lenkkejä pienestä maavarasta huolimatta. Pistooli lunta viistäen...

    VastaaPoista
  2. Anoppi kyseli väritoivetta syksyllä ja pyysin valko- harmaita tällä kertaa.

    Lauhtuminen työ myös liukkautta. Muistissa on 25 vuoden takainen liukastuminen; leikkaus, kahden kuukauden kipsi ja 20 sentin arpi polvessa, joten varovainen täytyy olla liukkailla!

    VastaaPoista
  3. Onpa mahtava vetokoira, voimaa ja vauhtia tuntuu riittävän! :-D
    Ja upeat lahjasukat, tosi kauniit!

    Toivottavasti joulu meni leppoisasti kaikesta säpinästä huolimatta, oikein
    mukavia välipäiviäkin teille!

    P.S Johtuukohan omasta läppäristäni vai mistä, mutta kuvat näyttäisivät nyt tulevan oikealla olevan tekstipalkin päälle??? Oma läppärini on kyllä vähän sekoillut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulu meni loppujen lopuksi ihan leppoisasti.

      Olen katsonut blogiani tänään vain puhelimesta, siinä nettinäkymä menee ihan oikein, enkä ole muuttanut asetuksia. Täytyy huomenna tsekata näkymä koneelta.

      Poista
  4. Tarmo särkee mun sydämen. <3 Ihanan reipas otus!

    VastaaPoista
  5. Tarmo on virtaa täynnä ja hangessa loikkiminen on ihaninta ajanvietettä sille. Illalla tuleekin sitten uni aika hyvin...

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.