12.1.2013

Meatball dinner


Makkaratalkoissa suoli loppui kesken, joten lopusta taikinasta pyöriteltiin seuraavana iltana lihapullia, jotka paistettiin uunissa. Juustolla kuorrutettu perunapaistos paistyi uunissa samaan aikaan lihapullien kanssa. Lisäkkeeksi pyöräytin vielä basilikalla höystettyä tomaatti-kaki/persimon-salaattia.
 
We ran out of casings when making sausages at home, so for the next evening I formed the rest of the meat dough as balls and baked them in oven with potato bake. The simple dinner was served with persimon-tomato salad.

3 kommenttia :

  1. Jessus että näyttää hyvältä, kyllä se on vaan niin ettei perinteisiä lihapullia voitaa mikään:)

    VastaaPoista
  2. Löysin tänään tieni sun blogiin ja pitää varmaan tulla uudestaankin, sillä nää sun ruokakuvat näyttää todella herkullisilta. Voi vitja, nälkähän tässä tulee. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Kyllä lihapullat aina ovat maittavia...

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.