27.3.2013

Lamb ribs




Saimme joulun alla appivanhemmiltani lammasta etukäteisjoululahjaksi.

Paketissa oli pari pakkausta lampaan ribsejä, kaivelin äskettäin toisen paketeista pakkasesta ja paahdoin pippurilla ja suolalla maustettuna 175 C uunissa 1,5 h kunnes liha oli mureaa ja irtosi luusta helposti.

Ribsien seurana oli tomaatteja ja p
estoa, sekä polentaa ja kuulotettua punasipulia & rosmariinia.

We received ½ lamb fom my inlaws before Christmas.

Among other parts, there were two pack of ribs. I took one of them out of freeze recently and defrosted slowly in fridge. I rubbed ribs with salt & pepper and baked them in 150 C oven for 1,5 h until the meat was tender.
 
I served ribs with tomatoes & home made pesto and polenta seasoned with sauteed red onion and rosemary.
 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.