14.4.2013

Crazy Days dinners

 
 
 
Monissa blogeissa on hehkuteltu Hullareiden ostoksilla, itse en kuvastosta löytänyt tällä kertaa paljoakaan kiinnostavaa, paitsi ruokaosastolta. (Okei, yhdet hanskat ostin, no ovat aivan saman väriset kuin Pariisista viime syksynä ostamani laukku. Minulla onkin ollut vain mustia käsineitä. Ai niin, ja vitosen huulipunan...).

 Tuoksuttelin muutamaa hajuvettä, mutta sain päähäni tarkistaa kiinnostavimpien hintoja netistä ja huomasin, että samoja tuoksuja saa kotiin toimitettuna n. 15% edullisemmin...

Ruokaosastolta ostan aina Hulluilta päiviltä ankankoipia purkissa, ne säästän myöhemmäksi vierasvaraksi. Mukaan lähti muutakin; juustoja, risottoriisiä, papuja, viikunoita, retiisejä...
 
Torstaina syötiin Hullareiden tarjousentrecotea ja -vesimelonia. Rakastan vesimelonia; syön sitä kesällä salaatissa ja salaatin sijasta jatkuvasti. Pihvin kastikkeen pyöräytin kourallisesta sekalaisia yrttejä, valkosipulinkynnestä, tilkasta oliiviöljyä ja ripauksesta suolaa sekä pippuria.
 
Perjantaiksi olin hankkinut mielestäni Hullareiden houkuttelevimman tarjoustuotteen; helmikanan 12,90€/kg. En tosin edes tiedä mitä helmikana normaalisti maksaisi, mutta kun äkkäsin sen kuvastosta, sain syyn kokeilla. En ole tainnut koskaan edes maistaa helmikanaa aiemmin.

Reseptivinkki löytyi blogosfääristä; Jamie Oliverin täydellisen kanan reseptillä valmistuu myös helmikana.


Lisänä tarjosin tuoreita viikunoita vuohenjuuston (molemmat tarjoustuotteita) ja hunajan sekä paahdetun mantelin kera sekä helmikanan kanssa kypsennettyjen puikulaperunoiden kanssa.


This week there has been the biannual shopping festival at the Finnish department store chain Stockmann. Many bloggers write after browsing the catalogue in advance what they would like to buy and what they finally have bought.

I didn't find much else I really wanted except groceries and a pair of gloves.

Thursday's dinner was discounted entrecote with dressing made of handfuld of herbs, olive oil, garlic clove, salt and pepper and water melon. I love water melon and eat all summer it in salads or substitute the whole salad with water melon cubes.

For Friday I bought a guinea fowl, discounted. I had no idea how to prepare it, but found a perpect recipe in blogosphere; Jamie Oliver's perfect chicken roast recipe.

I served quinea fowl with fresh figs and chevre, honey and toasted almond flakes and also roasted potatoes.

4 kommenttia :

  1. Tuo helmikana näyttää ihan älyttömän herkulliselta ja sitä varmasti olikin. Maku ilmeisimmin muistuttaa fasaanin makua vai? Itsekin tein parhaat ostokseni Hulluilta Herkusta tällä kertaa ja kurkkaro kiitti :)

    VastaaPoista
  2. Liha oli tummaa ja riistamaista, hieman kuivempaa kuin kana. Valelunesteestä sai herkullisen kastikkeen.

    Tänään käyn vielä katsomassa josko tarjousviikunoita löytyisi vielä salaattiin.

    VastaaPoista
  3. Minäkin keskityin tällä kertaa hulluilla päivillä Herkun ostoksiin.

    VastaaPoista
  4. Helmikana on hyvää, ostin sellaisen ensimmäistä kertaa viime vuonna Heinon tukusta :)

    Itse tykkään käydä hakemassa mausteita Hulluilta päiviltä :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.