25.4.2013

Slowly cooked ox tails

 
 
 
 
Olen kertonut useampaan kertaan mieltymyksestäni haudutettuihin edullisiin ruhon osiin. Lauantaina mieleeni tuli häränhäntä, jota tein vuosi sitten. Siispä hovihankkijalle Liha-Hakaan hankkimaan häntiä.

Oli niin hyvää kuin muistinkin. Jääkaappiin jäi vielä muutama seuraavaa päivää varten. Lämmittämällä tämä ruoka miltei vain paranee.


I have several times told how I like slowly cooked cheaper meats. On Saturday I suddendly recalled the ox tails I cooked a year ago, so I headed to a food hall to "my" butcher.

This dish was as good as I remembered. I still have few for next day's dinner. Reheating makes them almost even better.

1 kommentti :

  1. Tuli nälkä kun tätä katsoo ,vaikka juuri söin
    http://kaika85.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.