Torstaina kerroin tekemästäni näyttävän näköisestä siiderihyytelöstä. Tänään kana pääsee kylpemään Golden Capin lähettämässä alkoholittomassa siiderissä. Alkoholillinen omenasiiderikin käy mainiosti tähän ruokaan.
2 broilerin rintafilettä
1 pieni sipuli silputtuna
1 valkosipulinkynsi silputtuna
1 granny smith-omena kuutioituna
100 g herkkusieniä viipaloituna
2 dl omenasiideriä
1 dl kermaa
suolaa
pippuria
rosmariinia
Ruskista broilerifileet molemmin puolin. Nosta lautaselle, suolaa ja pippuroi kevyesti.
Kuullota sipuli ja valkosipuli, lisää pannulle omena ja sienet, kääntele hetki kunnes ne ovat saaneet väriä. Lisää muutama neulanen tuoretta tai kuvattua rosmariinia. Laita broilerin rintafileet takaisin pannulle, kaada siideri joukkoon, anna kiehahtaa. Lisää kerma ja sekoita kevyesti. Anna hautua keskilämmöllä n. 15 min.
Tarjoa keitetyn riisin kera.
Tämän kyytipoikana menivät omenasiiderit eli kyllä niitä siidereitä juotiinkin. Oma suosikkini juotavaksi? Kuiva omenasiideri.
On Thursday I told about the cider pomegranate seed gelee I made. Today we will bathe chicken in cider.
2 chicken breast fillets
1 small onion, chopped
1 garlic clove, chopped
1 granny smith apple, cut into cubes
100 g mushrooms, sliced
2 dlapple cider
1 dl heavy cream
salt
pepper
rosemary
Brown the filets on both sides. Lift on a plate, salt and pepper lightly.
Sauté the onion and garlic, add apple and mushrooms to the pan, simmer until they get some color. Add a few needles of fresh rosemary or described. Add the chicken breast fillets back into the pan, pour the cider in pan, bring to a boil. Add cream and mix lightly. Let simmer on medium heat for about 15 minutes.
Serve with boiled rice.
2 broilerin rintafilettä
1 pieni sipuli silputtuna
1 valkosipulinkynsi silputtuna
1 granny smith-omena kuutioituna
100 g herkkusieniä viipaloituna
2 dl omenasiideriä
1 dl kermaa
suolaa
pippuria
rosmariinia
Ruskista broilerifileet molemmin puolin. Nosta lautaselle, suolaa ja pippuroi kevyesti.
Kuullota sipuli ja valkosipuli, lisää pannulle omena ja sienet, kääntele hetki kunnes ne ovat saaneet väriä. Lisää muutama neulanen tuoretta tai kuvattua rosmariinia. Laita broilerin rintafileet takaisin pannulle, kaada siideri joukkoon, anna kiehahtaa. Lisää kerma ja sekoita kevyesti. Anna hautua keskilämmöllä n. 15 min.
Tarjoa keitetyn riisin kera.
Tämän kyytipoikana menivät omenasiiderit eli kyllä niitä siidereitä juotiinkin. Oma suosikkini juotavaksi? Kuiva omenasiideri.
On Thursday I told about the cider pomegranate seed gelee I made. Today we will bathe chicken in cider.
2 chicken breast fillets
1 small onion, chopped
1 garlic clove, chopped
1 granny smith apple, cut into cubes
100 g mushrooms, sliced
2 dlapple cider
1 dl heavy cream
salt
pepper
rosemary
Brown the filets on both sides. Lift on a plate, salt and pepper lightly.
Sauté the onion and garlic, add apple and mushrooms to the pan, simmer until they get some color. Add a few needles of fresh rosemary or described. Add the chicken breast fillets back into the pan, pour the cider in pan, bring to a boil. Add cream and mix lightly. Let simmer on medium heat for about 15 minutes.
Serve with boiled rice.
Ihana ohje, tämä on pakko testata.
VastaaPoistaTässä on kaksi asiaa joista meillä pidetään: granny smith omput ja siideri. Pitää kokeilla, koska kanaa yritän tehdä mahdollisimman usein ja alkaa olla ongelma että mitä siitä tekee.
VastaaPoistaItsekin etsi aina uusia kanaohjeita, sitä tulee kutienkin syötyä aika paljon. Tämä on helppo resepti ja ohjetta voi muunnella käyttämällä omenan sijaan esim päärynää.
VastaaPoista