28.9.2013

Kinuskipuolukkapiirakka - Caramel lingonberry pie



Tämän reseptin nappasin At Maria's-blogista. Superhelpon reseptin toteuttamiseen tarvitaan vain kolme ainesta. Marjat olin sentään poiminut itse.
 
Kinuskipuolukkapiirakka

 
Pakastemuropohja

2-3 dl puolukoita


1 tetra kinuskikastiketta


Sulata taikina ja levitetä voideltuun piirakkavuokaan
(Esipaista pohja 175 asteessa uunin alatasolla 7-10 minuuttia, jos haluat rapeamman pohjan)

Levitä piirakkapohjan päälle puolukat sekä kinuskikastike
Paista 175 asteessa uunin alatasolla 35-40 minuuttia
(tai 25-30 minuuttia, jos esipaistoit pohjaa).
 
 


I borrowed this easy caramel lingonberry pie recipe from At Maria's blog.
 
 
Caramel lingonberry pie
 
Pie crust dough from freezer

2-3 cups cranberries

2 dl caramel sauce



Defreeze dough and lay in a greased pie dish


(Bake crust in the oven at 175 degrees on the ground lower level 7-10 minutes, if you want to the crust to be crispier)


Spread cranberries and caramel sauce on pie crust

Bake in the oven at 175 degrees for 35-40 minutes in the lower level
(25-30 minutes or, if the crust was already baked for 7 to 10 minutes).

6 kommenttia :

  1. Tosi hyvän näköistä! :)

    VastaaPoista
  2. Jo aineksista näkee, että on pakko olla hyvää. Pohja näyttää kuvassakin houkuttelevan rapealta. Hyvä idea!

    VastaaPoista
  3. Ihana kuva, siitä saisi kauniin postikortinkin!
    Piirakka näyttää melkeinpä liian kauniilta syötäväksi :)

    VastaaPoista
  4. Onpa herkullisen näköinen piiras! Tätä ohjetta voisi kokeilla.

    VastaaPoista
  5. Tuollainen pieni taikinakoriste tekee piirakasta aina vähän somemman.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.