6.11.2013

Pihviä ja salaatteja / Beef with salads




 
Mehevä, paistettu entrecote on yksi lempiliharuokiani. Paistan sen mediumiksi ja annan lihan seistä peitettynä jonkin aikaa ennen tarjoilua, jolloin siitä tulee mehevä.

Lisäkkeeksi Jamien härkäpapusalaattia pinaatti- ja basilikapedillä, tällä kertaa tosin ilman kinkkua ja isoista pakasteherneistä valmistettuna. Osa tomaateista oli valmistettu uunissa, osa oli tuoreita.
 
Valtavasta pihvistä jäi puolet syömättä, mutta hyvää ruokaa ei meillä pois heitetä, vaan loppu liha koki uuden tulemisen voileipien päällysteeksi viipaloituna seuraavana päivänä. Hävikistä herkuksi-kampanja on meillä aina käynnissä!

A juicy entrecote is one of my meat dish favorites. I fry it medium and let stand wrapped in foil before serving.

Entrecote was served with broad bean salad on bed of spinach and basil, although this time I omitted hams and used frozen green peas instead of broad beans. I also mixed oven baked tomatoes with fresh tomatoes.

The giant entrecote was too big to eat at once, but I sliced leftovers on sandwich the next day.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.