Hyvää uutta vuotta / Happy New Year

 


Hyvää uutta vuotta 2014, ystävät!

Tänään juhlimme ystävien luona vuoden vaihtumista. Tällaista kakkua kasailen viemisiksi, tein myös kakun päälle tulevat viirinauhat koristeeksi.

Nykyaikaisena uuden vuoden ennustuksena tein google-ennustuksen; kirjoita oma nimi ja sana saa lainausmerkkeihin, esim "Lumo saa". Sitten vain tutkimaan osumista mitä google lupaa tulevalle vuodelle.

Osumien perusteella saan vuonna 2014 lipun tanssimaan, joen vedet hereille ja putoavan vedenkin mutkalle. Saan asiakkailta palautetta innostavuudesta ja osaavuudesta. Toisaalta kapakan kantaretkujen seurassa saan olla oma itseni, sillä siellä kukaan ei ole tilivelvollinen kenellekään. Huolestuttavinta lienee, että lääkityksestä huolimatta saan edelleen kohtauksia ja lääkkeiden määrää joudutaan aika ajoin lisäämään... Että tälläistä...

Palaillaan ensi vuonna.


Happy New Year!

Tonight we will celebrate New Year with friends. Now I will start to make cake for tonight. A little garland for cake decoration I made already yesterday.

Back to blogging next year.

4 kommenttia :

  1. Ihanat viirinauhat olet väsännyt uuden vuoden kakkuun :)

    Tein tuon saman testin ja minulle on tiedossa lapsia ensi vuonna.... :D
    Hyvää vuodenvaihdetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää uutta vuotta! Toivottavasti Minnie ei joudu pelkäämään räiskettä.

      Poista
  2. Tuo viirinauha on ihan mieletön, tiedäthän, olen niin ihastunut noihin kakkuun tuleviin viireihin...en ymmärrä miten tuon google-ennustuksen saa??? Tuo omasi oli hauska; ''kapakan kantaretkujen seurassa''...jne.
    Oikein hauskaa iltaa ja onnellista Uutta Vuotta 2014!!
    XX

    VastaaPoista
  3. Viirinauhasta tuli aika hauska, kuvailin kakkua jo äsken sen kanssa. Ideaa tulee käytettyä varmaan tulevaisuudessa muissakin juhlissa.

    Kirjoitat siis googlen hakuun lainausmerkeissä "Päivi saa" ja katsot millaisia tuloksia tulee. Ensimmäiset osumat haulla Päivi saa ovat siis leikkisiä "ennustuksia" ensi vuodelle.

    Onnellista uutta vuotta!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.