21.12.2013

Vuoden lyhyimpänä päivänä / The shortest day of the year

 
 
Aika rakeista kuvaa, mutta hei, mitä muuta voi saada aikaan illan suussa vuoden lyhyimpänä päivänä? Huomenna mennään jo pikkuriikkisen nykäyksen kohden valoisampia aikoja.

Valoisten päivien ystävän ajatus on jo keväässä, vaikka onhan tässä vielä joulun pyhät välissä ja varmaan se oikea talvikin vasta edessä. Toissa vuonnakaan ei jouluna ollut lunta, mutta silti talvesta tuli yksi Helsingin historian lumisimmista... Toivottavasti tulevina kuukausina selvitään vähän vähemmällä.

Juu, ja nämä itse tehdyt joulusuklaat; toisessa suklaalevyssä on maitosuklaata, lumihiutalenonparelleja ja merisuolahippusia, toisessa Kööpenhaminasta ostettuja syötäviä "kulta"hippusia ja kuivattua raparperia.


Photo quality isn't the best possible, but what can you expect then snapping photos on the shortest day of the year... Tomorrow we are heading already for longer days!

My "chocolate factory" has almost finished the shift for this Christmas. These chocolate bars contain milk chocolate, gingerbread crumbles, snow flake nonpareils & salt flakes and milk chocolate, edible "gold" flakes & dried rhubarb.

2 kommenttia :

  1. Oi kuinka kauniita makeisia...tuo makean ja suolaisen liitto houkuttaa aina minuaa :-))
    XX

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makea ja suolainen on (vähän liiankin) ihana yhdistelmä...

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.