Sitruunaista siikaa / Whitefish with preserved lemon & cilantro

 
 
 
Pääsiäisen aikaan tuli nautittua paitsi lammasta, myös perunapizzaa sekä kalaa.

Siiat täytin simpelillä tahnalla; hienonsin puntin korianteria ja kolme viipaletta säilöttyä sitruunaa sekä hieman öljyä sitruunapurkista. Lisättyä suolaa ei tarvittu, koska säilötyissä sitruunoissa on suolaa. Vuoan pohjalle hieman oliiviöljyä, jota pirskottelin myös kalan päälle. Kypsennys  180 C uunissa puolisen tuntia
.

Siian tarjoilin pirteän papusalaatin ja riisin kera.



During Easter we ate lamb, potato pizza and fish.

I filled whitefish with a simple paste; chopped the coriander and three slices of preserved lemon, and some lemon oil out of the lemon jar. Added salt was not needed because the preserved lemons are salty. I sprinkled olive oil on bottom of the oven dish and over the fish and cooked the fish in 180 C oven for about half an hour.


I served whitefish a zesty bean salad and rice.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.