Grillijuhlista jäi hieman pikagraavattua lohta. Viipaloin sen seuraavana päivänä ja tein lohipastaa.
Keitä pasta ohjeen mukaan. Lorauta valutetun pastan joukkoon kermaa, johon on sekoitettu hieman Dijon-sinappia. Sekoita. Lisää lohiviipaleet, sekoittele hetki lämpimässä kattilassa. Annostele lautasille, rouhi mustapippuria ja ripottele vastaraastettua parmesania annoksen päälle. Syömään!
Keitä pasta ohjeen mukaan. Lorauta valutetun pastan joukkoon kermaa, johon on sekoitettu hieman Dijon-sinappia. Sekoita. Lisää lohiviipaleet, sekoittele hetki lämpimässä kattilassa. Annostele lautasille, rouhi mustapippuria ja ripottele vastaraastettua parmesania annoksen päälle. Syömään!
We had some lightly salted left over salmon from our grill party. The next day I used it for salmon pasta.
Cook the pasta according to the instructions. Drain the pasta, return to the cookin pan and pour in cream mixed with a little Dijon mustard. Mix. Add thinly sliced salmon, stir for a moment with pasta in a warm saucepan. Lift into serving bowls, top with freshly crushed black pepper and a sprinkle of freshly grated parmesan cheese.
Cook the pasta according to the instructions. Drain the pasta, return to the cookin pan and pour in cream mixed with a little Dijon mustard. Mix. Add thinly sliced salmon, stir for a moment with pasta in a warm saucepan. Lift into serving bowls, top with freshly crushed black pepper and a sprinkle of freshly grated parmesan cheese.
OIH.....lohipasta on yksi herkkuja. Teen itse sellaista, johon tulee myös herkkusieniä lohen lisäksi. On muuten sellainen ruoka ettei siitä koskaan jää mitään seuraavaksi päiväksi :)
VastaaPoistaTekemäni pastat eivät taida koskaan olla samanlaisia vaan reseptit elävät koko ajan. Seuraavan kerran lohen kaverina voi olla sieniä...
VastaaPoistaIhanaa pastaa :) Antaisitko herkullisia vinkkejä myös 5:2 dieetin 2-päiville, mitä pieniä ihanuuksia valmistat silloin?
VastaaPoista- Seijahannele
Tunnisteista oikeasta sivupalkista löytyy 5:2 fast-tunniste, jolla on merkitty paitsi kokemuksiani pätkäpaastosta viimeisen 16 kuukauden ajalta, myös paastopäivien reseptejä. Paastopäivinä syön vain yhden aterian n. 500 kalorin illalla, päivän mittaan pidän nälän tunnetta hallinnassa runsaalla juomisella.
VastaaPoistaSalmon is always my favourite. Love this simple yet delicious recipe. I normally don't use Dijon mustard in my pasta but gotta try this time ;)
VastaaPoistaI love Dijon and add it to many foods. As ir's not as sugary as many other mustards, it gives food lots of flavour without adding sweetness.
Poista