13.2.2015

Lisää tuorepuuroilua * More tips for raw porridge serving

 
 
Taannoinen tuorepuuropostaus näytti kiinnostavan teitä lukijoita ja Instan puolellakin raakapuuro tuntuu olevan edelleen kova sana.

Tässä muutamia uusia kokeilemiamme variaatioita. Kokeiluissa on ollut niin kuivattua raparperia, vauvan mangososeita, mehukeittoja kuin hedelmä-maitojuomia... Heti tänä aamuna palasin tuorepuuroon Pariisin croissanttien ja sämpylöiden jälkeen.
 
 
1 dl kaurahiutaleita
1 dl maustamatonta jugurttia
1 dl maitoa
0,5 dl vettä
2 rl sokeroimatonta mangososetta
 
päälle
 
 sokeroimatonta kuivattu mangoa
paahdettua kookosta
 
 
The recent raw porridge post seemed to raise interest among readers and also in Instagram it seems to be a hot topic.
 
Here are few new variations we have tried lately



1 dl oats
1 dl plain yoghurt
1 dl milk
0,5 dl water
2 tablespoons mango purée


topping


  unsweetened dried mango
toasted coconut flakes
 
 
 
 1 dl kaurahiutaleita
1 dl rahkaa
1,5 dl omenamehua
 
päälle
 
1 omena paloiteltuna
kourallinen itse tehtyä mysliä

 
 1 dl oats
 1 dl quark
1½ dl apple juice


topping
 
 1 apple, finely chopped
a handful of homemade granola




 1 dl kaurahiutaleita
1 dl turkkilaista jugurttia
1,5 dl appelsiinimehua
 
päälle
 
1 banaani paloiteltuna
1 tl kuivattua raparperia

 
 1 dl oats
 1 dl Turkish yoghurt
1½ dl orange juice


topping

1 banana
dried rhubarb flakes


 
1 dl kaurahiutaleita
1 pieni banaani
1½ dl mango-vanilja gefilusta
 
 
päälle
 
 sokeroimatonta kuivattu mangoa
paahdettua kookosta
 
 
1dl oats
1 small banana
1½ dl mango vanilla milk drink
 
topping
 
dried unsweetened mango
toasted cocos flakes

2 kommenttia :

  1. Hmmm , ihania ohjeita :) Kiitos .

    VastaaPoista
  2. Puurosta voi todella tehdä mieleisensä. Onpa jääkaapissa myös vaniljakastiketta vähän jälkkärimäisempään sunnuntaipuuroon.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.